Melkein kuukausi vierähtänyt päivityksistä, kiirettä on piisannut enkä edes muista mitä kaikkea tässä onkaan tapahtunut :O

21.4. kävimme koikkeriporukalla uimassa Koirasportissa (koikkereitä Uuke, Nikke, Nini, Assa, Severi, Siru, GoGo sekä muun rotuisina mukana pari cottonia, cockeri ja mitteli), 11 koiran mukana siis. Uukelle homma oli tuttua mukavaa puuhaa, Nikke sen sijaan oli altaassa ekaa kertaa. Ei se siitä nauttinut mutta ei ollut paniikissakaan, varmasti piti keskisormea pystyssä veden alla kokoajan mulle, sen näköinen oli ilme! :D 3 kierrosta taisi jaksaa uida ja sen jälkeen oli hetkellisesti ihan puhki.

Nikke kyselee "onks pakko jos ei taho?" :D

Ja kuten kuvasta näkyy, oli pakko :D

Uuke uimassa :)

Uuke ja Ansku uinnin päätteeksi miettii kummanko rapu se sitten olisikaan..

Nikke jäi kaupunkilomalle uintireissulta ja oli meillä seuraavan viikon torstaille asti, jolloin palattiin bussilla Mikkeliin. Muutamaan kaupunkilaispäivään mahtui uusia koiria ja kivoja lenkkejä. Maanantaina kävimme Taru-Marin kolmikon ja Sailan cottoni-kolmikon kansa lenkillä, voi että oli Nikellä vaikeaa kun oli niin paljon naisia ympärillä ja keneenkään ei saanut suuremmin koskea. Tiistaina käytiin sitten iltalenkillä Taru-Marin koirien ja Katin koikkerien kanssa, metsälenkki pienessä sateessa oli ihan kiva. Kaikki koirat oli metsässä irti ja sulassa sovussa, mitä nyt Nikke sai muutaman kerran pöllytyksen kun oli perskärpäsenä liikaa tyttöjen hanureissa. Severistä Nikke oli kovin kiinnostunut, mutta tunne ei ollut molemmin puolista. Sanin kanssa Nikke viritteli leikkejäkin muutamaan otteeseen ja kun kukaan ei innostunut, iski sitten koikkeripojalle hepulit yksin siellä märässä metsässä.. tyypillistä.

Nikke matkusti bussissa vanhaan tuttuun tapaan, nukkuen penkin alla tyytyväisenä. Ei paljon kiinnostanut muut matkustajat, saatika maisemat. Äärimmäisen helppo koira julkisilla liikuttaessa!

Torstaina suunnattiin hetken Mikkelissä olon jälkeen eläinlääkäriin, missä pojat pääsi puntariin taas, laihtuneet olivat hitusen! Lääkityksen takia Niken painoa seurataan tarkasti. Uukelle se olisi muuten vaan suotavaa talven jäljiltä. Samalla luottotohtorimme tutki Nikkeä tarkemmin, koska huomasin meillä ollessa sen nivelten naksuvan ylösnoustessa, nivelissä ei käsin tuntunut mitään outoa, mutta vasenpolvi oli kakkonen! Oikea oli nolla yhä mutta toinen oli 1-2 rajoilla ja kuulema kakkoseksi sen laittaisi jos olisi ollut virallinen tutkimus. Virallistetaan tutkimustulos kesän aikana joukkotarkissa sitten. Kakkosen polvesta löytyi siis syy varmasti myös siihen miksi Nikke ei välillä hyppää jonnekkin tai jostain alas entiseen malliin. Myös haluttomuus liikkua esim.lenkillä voisi johtua tästä. Tosin, kotiin kun päästiin vet rallia Uuken kanssa pitkin pihaa, ei näyttänyt haittaavan menoa yhtään huono polvikaan.. :D

Lauantaina (28.4.) kävimme mätsärissä poikien kanssa, pitkästä aikaa, koska oli vetskuillekkin oma luokkansa. Koska harmittavasti vetskut ja pienet meni päällekkäin esitin itse Uuken ja Novan Paula vei Niken. Novalla oli juuri juoksut loppuneet joten vaatteet ja kengät haisi liian hyvälle, ei ollut Nikke liikkunut yhtään hyvin ja seisominenkaan ei onnistunut, tuloksena VET SIN-3. Tuomari sitten kehien jälkeen tuosta sanoikin että katseli vanhojen koirien liikkeitä ja harmitteli kun ei meittin koiruus liikkunut yhtään. Noh, ensi kerralla sitten. Pääasia että Nikke pääsi mukaan mielenvirkeyden takia. Uuke oli Paavo Mattilan tuomaroimana pienten aikuisten SIN-2 (Paavo sinistä nauhaa antaessa harmitteli isoa kokoa ja kysyi paljonko tämä on, vastattuani että 41-42cm totesi että eihän se NIIN iso sitten ollutkaan..) Loppukehässä sijoitti meidät kakkoseksi hienon sheltin jälkeen ja kehui liikkeitä kovasti, ne onkin Uuken harvoja hyviä puolia ;) Se häntä pirulainen kun on välillä liian iloinen, tänään ei ollut pahin mahdollinen sentään..

Sunnuntaina kävin aamuvarhaisella katsomassa Novan agilityvalmennusta, kouluttajana oli joku pro, jonka nimeä en enää muista :D Vitsit miten nopea pikkulikasta on tullutkaan! Ei meinannut kamera pysyä mukana ollenkaan! Agilityn jälkeen käytettiin mukana ollut Uuke ja Nova yhteislenkillä sekä ihan pikkuisen treenattiin näyttelyjuttuja.

Tiistaina kävin kaappaamassa Novan mukaani mätsäriin, oli ihka eka kerta meillä olla kahden reissussa, Paulan ollessa töissä :) Nova esiintyi mielestäni kivasti, pöydällä vähän jäykisteli mutta hyvin antoi tutkia itsensä kuitenkin. Liikkui hyvin ja malttoi seisoakkin hyvin. Tuloksena pienissä aikuisissa SIN-2. Tuomari antoi erityiskehut Novan luonteesta, kun ei kuulema koikkerit yleensä ole noin avoimia yms selitteli. Mä tykkään kans, meillä on nyt 3 avointa koikkeria, toivottavasti jatkoa seuraa..

Keskiviikkona alkoi karu arki ja kotiin paluu :D Yksin, ilman yhtäkään koiraa toistaiseksi. Kovin on hiljaista.

Vaan ei sitä kauaa koiratonta elämää sitten ollutkaan. Perjantaina 4.5. oltiin Sanin kanssa eläinlääkärissä, Sanin kyynelkanavia isonnettiin, katsotaan onko siitä apua silmävuotoon. Tuomas Kärkkäinen tuon halusi operoida joten tulipa sitten tuollainenkin operaatioa nähtyä. Katsotaan miten auttaa.

Lauantaina meillä oli Palokan uuden koiraseuran esittelyä paikallisessa Mustissa ja Mirrissä, paljon kävi ihmisiä juttelemassa ja koiria rapsuttelemassa. Itse olin paikalla Sanin kanssa, jonka jälkeen Sani pääsi piipahtamaan meillä ekaa kertaa pentujen lähdön jälkeen. Iltasella kun Taru-Mari haki Sanin, käytiin lenkillä samalla, joten koiramaisesti meni sitten sekin päivä..hih..

Tänään on ohjelmassa Palokassa siivoustalkoot, jonne menen myös. 

Yhidstyksen mätsärivalmistelut alkaa olemaan hyvällä mallilla, isot sponsorit saatu ja muutkin asiat varmistuu lähiaikoina. Kiva touhuta yhteisen hyvän eteen. Palokasta on puuttunut kauan harrastusmahdollisuudet, joten tässä niitä ajetaan..