Kävin tänään katsomassa 1 viikkoisia ipanoita, samalla punnittiin porukka ja otin kuviakin nyt :)

Painot on nousseet tosi kivasti kaikilla, ja yllätykseksemme toinen b&t poika ei ehkä olekaan b&t, Artin omistaja Elinan mukaan se muuttunee soopeliksi, ehkä jopa aika tummaksi sellaiseksi. Saas siis nähdä millaista sakkia nuo onkaan kun rekkauksen aika koettaa aikanaan, että arvotaanko värit vai ei ;)

Ekana syntynyt poika "ex b&t" painoi nyt 445g (nousua 192g), b&t tyttö 467g (225g noussut), musta tyttö 391g (187g noussut), b&t poika the iso jässikkä 504g (214g noussut) ja Mini-Arti eli kirjava tyttö 457g (205g noussut). Tasaista sakkia nousujen suhteen ja muutenkin melko tasaväkistä, mitä nyt pikku-musta-kirpun ja jässikän ero on vielä melkoinen, mutta niinhän se oli syntyessäkin, kyllä se siitä tasoittuu :)

Kaikilla oli vielä silmät visusti kiinni, kuten pitääkin, mutta parilla oli hitusen viitteitä siitä että silmät aukeaa melko piankin ehkä jo, yhdellä sen sijaan oli silmät hyvin tiukasti kiinni, mutta eroja näytti niissäkin olevan.

Myös äänenkäytössä on eroja, kirjava on eniten äänessä ja tuntuu käyttävän ääntään kovasti..

Mamma ja pennut

Tässä koko jengi, juuri ja juuri samaan kuvaan mahtuneina

Bonuksena pari köllimiskuvaa, koska kuvista en ihan jokaista varmuudella tunnista että voisin esitellä jokaisen erikseen, vielä..

Kirjava tytsi

Musta tytsi

Ja ne ihanat vadelmatassut :)

Lisää kuvia löytyy os. http://dischiles.kuvat.fi/kuvat/B-pentue+13.6.2011+-+mittelspitz/