Niken tyttö Abby (Black Amiikos Katanja Keetje) käväisi huhtikuun lopulla silmäpeilauksessa, tuloksena terveet silmät! Abby on menossa vielä tulevaisuudessa ainakin lonkkakuviin, toivotaan hyvää tulosta sieltäkin :) Abby sai Vuoden Toko-aktiivi kunniamaininnan seuransa Impivaaran Hallit ry:ltä, onnea! Abby treenaa tokoa ja rally-tokoa joissa on tavoitteena kuulema kisat tänä vuonna, toivotamme tuloksellista vuotta lajien parissa! Abby saatetaan nähdä myös koikkerierkkarissa Riihimäellä..katsellaan ;)

Saimme myös kuvallisen tervehdyksen Seinäjoen Kodalta (Black Amiikos Krieno Kampe), he harrastavat tokoa myös ja ovat osallistuneet eri kursseille, möllijuttujen kautta myös heillä on aikomuksena kisata tänä vuonna, toivotamme tuloksellista vuotta myös Heidille & Kodalle! :) Myös Kodaa houkutellaan koikkerierkkariin, katsellaan miten aikataulut sattuvat.

Tinkan (Black Amiikos Oekelina Odilia) kesä kuluu omakotitalon rakennuspuuhissa ja nauttiihan hän uudesta koirakaveristaankin (bordercollie) joka perheeseen on saapunut jo jokin aikaa sitten. Kiva että nyt on Tinkallakin oma leikkikaveri seurana jatkuvasti :)

En taida valitettavasti saada koikkerierkkariin vieläkään Niken jälkeläisluokkaa esille, sillä valitettavan monella on menoja juuri tuohon aikaan, mutta se on sikäli ymmärrettävää, sattuuhan näyttely keskikesälle juuri.. :( Noh, jospa lokakuussa Hyvinkäällä sitten onnistaisi? Toivotaan!