Juu, ei tokoiltu tällä viikolla ei. Mittari on tasaisesti näyttänyt jatkuvasti yli -20, pahimmillaan lähes -30 päivällä, illalla ja yöllä mennään jo -35 lukemiin..hrrr..

Ensi viikoksi onneksi lauhtuu ja silloin pitäisi treenitkin olla ajallaan, hienoa :)

Huomenna jännätään Tuusniemen näyttelystä Simon & Maijan tuloksia, kaksikko on ekaa kertaa yhdessä näyttelykehässä! Tsemppiä heille, sillä tuomari on tiukka.

Ensi viikon ohjelmassa on tiistaina Keski-Suomen Kennelkerhon vuosikokous, jonne ajattelin mennä. Saa nähdä jos pääsisi yhdistykseen tekemäänkin jotain.

Tekemisen meiningistä muuten. Väsättiin hiljattain Keski-Suomen Spitzit ry:n ekaa jäsenlehteä kaverini kanssa ja saatiin kuin saatiinkin se julkaisukuntoon ja nyt lehti on jo painossa, pian lehti tavoittaa jäsenet myös postin kautta. Oli aika hieno tunne kun saatiin jotain konkreettistakin aikaan jo! Yhdistys tulee olemaan jatkossakin aktiivinen ja järjestetään tänä vuonna kaikkea kivaa, mm.möllitokoja, mätsäreitä, erilaisia tapahtumia ja tutustumisjuttuja. Ollaan käyty jo porukalla Koirasportissa uimassakin tänä vuonna! Olen yhdistyksen vara-puheenjohtaja ja hoitelen myös mätsärijuttuja, olen hankkinut kevään mätsäriin jo useamman sponsorin ja tuomarihommakin taitaa olla kohta valmis? Paikankin löysin meille ja tappelin vartin kaupungin eukon kanssa puhelimessa ja väänsin rautalangasta asiaa ihmiselle joka väitti että asia ei kuulu heille, nettisivuilla tosin luki että kuuluu ;) Kiukkuinen nainen katkaisi sitten mun puhelun, fiksua.. Tämä lähes yhtä kiukkuinen etsi toisen numeron, jossa oli huomattavasti kivempi nainen joka hoitikin homman minuutissa! :) Kivakiva!