Simo ja Maija kävivät lauantaina Varkauden näyttelyssä. Aivan mahtavasti heillä menikin ranskalaisen tuomarin kehässä sillä tuloksena oli todella hyvällä arvostelulla AVO ERI2, SA, PU4. Olkootkin että tuomari oli mv mitteleissä eri-automaatti, tämä tuntuu silti hienolta :) (muruissa ei sitten enää eri-linja jatkunutkaan).

Perjantaina vein Adan Joutsaan Helin luokse. Siellä odottikin hienot ja suuret puitteet uutta vahtikoiraa ;) Iso omakotitalo isoine tontteineen, kavereina 2 kissaa ja hevosia. Suuri maailma ja paljon katselemista Adalla. Ensikosketus kissoihin sujui hyvin (kiitos siitä kasvattajalle, heillä kun on kissoja myös), vaikka vähän jännittikin että mitä ne otukset ovat. Kissoja kiinnosti ja jännitti myös, mutta kyllä mielenkiinto voitti ja uskalsivat nuuskutella puolin ja toisin toisinaan jonkin ajan päästä. Haikein mutta toisaalta hyvin mielin jätin pikkuisen sinne. Pentukuumeisena olisin kyllä voinut pitää Adan itsekin, valitettavasti se vaan ei ole mahdollista, ei riitä asunnossa neliöt :(

Eilen tein pikareissun Mikkeliin. Vein Uuken viikoksi lomalle maalle vanhempieni luokse, kiusaamaan Nikkeä :D Tänään tulin takaisin kotiin ja toin Simon tullessani. Simo majailee meillä viikon verran, koska mennään viikonloppuna Viroon näyttelyyn. Sinne lähtee myös Sanikin, joten kengurut edustaa ;) Alunperin olin ilmoittanut matkalle Uuken ja Simon mutta vaihdoin Uuken pois tuon epilepsian takia, en jaksa stressata siellä että saako se kohtausta jostain tai ei. Helpompaa nyt näin.

Torstaina saatetaan pyörähtää Laukaassa mätsärissä Simon kanssa, vähän niinkuin harjoittelua tulevaa varten.

Palatakseni vielä eiliseen. Äitini ja Nikke tulivat meitä asemalle vastaan ja Nikke oli oudon vaisu, äidin mukaan se oli ollut sitä koko päivän, lähinnä lenkillä löntysteli ja sitten sisällä vaan nukkui. Autoon mennessä otin pannan pois ja samalla meinasin saada hammasta! Äiti sitten kertoikin että laittaessaan pantaa päähän oli Nikke ulahtanut ja väistellyt toimenpidettä parikin kertaa, mutta kun oli kiire ei ehtinyt tarkemmin tutkia syytä. Mä sitten kokeilin korvaa, ei tunnu mitään vaikka kuinka painelee ja sitten toiseen korvaan sama homma, jolloin Nikke ärähti ja koetti nappasta taas kiinni. Tarkempi tutkimus onnistui pienen tappelun jälkeen ja korva oli kuuma ja ihan punainen. Samantien ajeltiin luottoeläinlääkärimme luokse, kellon ollessa vähän yli 15. Klinikalla oli täysi tungos päällä ja jäätiin odottelemaan jos johonkin väliin mahtuisi. Noh, ei mahtunut mutta onneksi lääkärimme otti meidät vastaan sitten neljältä, juuri kun paikat menee kiinni. Korvan tutkiminen ei onnistunut ilman kuonokoppaa, niin kipeä se oli. Korvanlehti oli turvonnut n.3 kertaa niin paksuksi kuin normaalisti, korva oli sisältä tulehtunut ja se oli todellakin kipeä. Ei muuta kuin tipat korvaan ja lääkkeet mukaan, niskaan kipupiikki ja jotain lääkettä piikkinä myös. Illalla lääkkeet selvästi jo vaikutti koska Nikke riehui kuin ennenkin ja oli pirteällä päällä. Oudosti ja nopeasti on tulehdus iskenyt koska aamulla se oli ollut ihan normaali. Onneksi päästään pian lääkäriin!

Tiesin että jos Nikke koettaa purra, se on todella kipeä ja sitähän se tuntui olevankin sitten. Myös ell huomasi eron normaaliin Nikkeen, joka viimeiksi kiipesi lääkärin syliin ja pesi naaman koetti nyt käyttää hampaitaan.. :(