Sunnuntai päivä meni itsellä Helsingin Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä, omia koiria ei mukana ollut, ei noilla kellään ikä sinne riittänytkään. Mutta olin "kannustusjoukoissa" sukulaisemme coton de tulear Jipolle (Kevecotton Juppi Jippo), jolla oli edessään uransa toinen näyttely, ikää vajaa 8kk. Jippo ja 4 muuta cottonia esiintyivät pentumaisen hyvin ja kaikki saivat kp:n (2u+3n). Jippo oli toistamiseen ROP-PENTU! Onnea!

Paikalla oli harvinaisen monta koikkerinpentua, ilmoitettuna 11 mutta paikalla 10. Pari tutta mutta useampi uusi tuttavuus, oli kiva seurata millaisia pentuja on kasvamassa tuleviksi näyttelytähdiksi :)

Mitteleitä näyttelyssä oli 8 (1+3 muru, 4+1 mv), kaikki niin erinäköisiä keskenään mutta kovin terhakoita pentusia, kaikki esiintyivät hyvin ja oli ilo seurata kehää. Pari tosi kivannäköistä pentua jäi mieleen, täytyy laittaa nimet muistiin ja seurata jatkossakin miten heillä menee! ;)

Tuttuja näyttelyssä oli yllättävän paljon, monen koirat menestyivätkin, joten onnea kaikille pentusille hienosti menneestä päivästä!

Samaan aikaan Kajaanin kv:ssa oli Jennin ja Ellan matkassa Arttu, joka debytoi nuortenluokassa. Tuomarina tiukka Markku Mähönen ja tuloksena NUO ERI1, PU3, SERT, VARA-CACIB -> CACIB!! Cacib siis vahvistuu Artulle aikanaan koska voittajauros on C.I.B. ja kakkoseksi tuli veteraani. Nyt on siis Artun cacib tilikin avattu. Wau!