Tänään sain kuulumisia Jeri-pojalta, rokotuksilla ovat käyneet jo ja hyvin on sujunut elo muutenkin. Hirmuisen villi ja vilkas tapaus :D Painoa on himpan yli 5kg nyt 4kk iässä, korkeuttakin kasvanut jo hurjasti. Yksinolot sujuu hyvin ja vieraista tykkää kovasti. Kuulosti aivan loisto pakkaukselle :) Olen menossa tämän kuun aikana katsomaan niin Saarijärven tytsejä kuin Jeriäkin, kuvia otan tottakai.

Simo-iskä täytti eilen 2-vuotta, niin se aika vaan kuluu nopeasti! Vastahan ihastelin pikkuisen Simon-pennun kuvia ja nyt hurmuri on jo iso poika. Onnea! Kiitos Maijalle hyvästä huolenpidosta.

Otsikon mukaisesti pentujen kuulumisia toisessakin muodossa :D Dischile´s B pentue on suunnittella, tosin kaikkien ennakko-odotusten jälkeen emänä ei ole Sani vaan vuokraamani "narttu. Nartun juoksuja odotellaan alkavaksi hetkenä minä hyvänsä, viitteitä siihen suuntaan on ollut jo vähän. Nartun omistajan mukaan maaliskuun lopulla pitäisi juoksujen tulla jos tekee kuten tähänkin asti ne täsmällisesti. Yhdistelmästä lisää kunhan astutus on tapahtunut. Mutta molemmat osapuolet ovat tutkitusti terveet (0 polvet, silmät ok), hyväluonteiset perhekoirat.

Sanista toivotaan sitten Dischile´s C pentueen emää loppuvuoden juoksusta.