Pikainen päivitys blogin puolellekkin, Sani on astutettu tänään komealla ja kookkaalla uroksella nimeltä Goldenpepper "Pippuri". Pippuri on 6v ensikertalainen, joten jännitetään mitä kaksi ensikertalaista sai aikaan..

Yritimme aluksi 3 eri kertaa astuttaa ykkösuroksellamme Sania, kahtena kertana oltiin liian aikaisin liikkeellä ja koirat vain leikki hetkittäin ja nuuskivat toisiaan mutta astumisyritysten aikaan Sani murahteli sulholle. Tänään päivät oli oikeat ja autosta päästyään olisivat olleet heti nalkissa jos koko ei olisi estänyt sitä. Valitettavasti Sani oli liian iso tai sulho liian pieni, lukuisista yrityksistä huolimatta ei osunut ylemmäs mitenkään. Joten pyydettiin varauros paikalle joka on Sania 2cm korkeampi ja sitten onnistui.

Huomenna on uusinta astutus ja sitten vain odotellaan ultraa.

Ykkösurosta ei ole sentään unohdettu, on mulla pienempiäkin narttuja kasvamassa joille jollekulle tätä herraa meinaan käyttää myöhemmin :)

Alla kuva hurmaavasta Pippurista, uusia kuvia myöhemmin poitsusta ja yhteiskuvia Sanin kanssakin luvassa, tänään oli turhan pimeää kuvailla.