Oma muuttoni on nyt onnellisesti ohi ja nettiyhteyskin saatu takaisin, joten minut tavoittaa taas myös sähköisesti :) Asutamme talven ajan, kuten edellisestä viestistä käy jo ilmi, luhtitalon alakerran kaksiota. Kevään koittaessa aletaan etsiä jälleen rivitalo kolmiota, jossa on tilaa asua niin ihmisten kuin koirienkin, toivottavasti myös pentujenkin.

Johanna käytti Artun terveystarkissa keskiviikkona, polvet terveet (0/0) mutta oikeasta silmästä löytyi ylimääräisiä ripsiä, yksi ylhäältä ja yksi alhaalta josta johtuen lausunnoksi merkitään distichiasis: todettu. Arttu on samaan aikaan parhaillaan Johannan luona morsiantaan vikittelemässä, toivottavasti reissu tuottaa tulosta, siitä lisätietoa kennel Hulmukan kotisivuilta.

Meidän koira-rintamalla tapahtuu seuraavaksi myös terveystarkastuksia, 19.2. on varattu silmäpeilaukseen ajat Nikelle, Uukelle ja Windylle. Windyltä tutkitaan myös polvet samalla kertaa, joten sitten tiedämme tarkemmin millaisia pentusuunnitelmia pikkumustan varalla on vai onko enää ollenkaan. Sen aika siis näyttää. Tohtoriin menemme myös helmi- sekä maaliskuussa rokotuksiin koirien kanssa.

Näyttelykalenteria on myös alettu tutkia kovasti vähän joka koiran osalta. Joista seuraavana on vuorossa Keuruun ryhmänäyttely 7.2. jonne on ilmoitettu Sani, joka vaihtaa karvaansa kovasti ja taitaa olla bikineissä pakkasen keskellä ;) Mv mitteleitä on Keuruulla 37!!