Sani ja Taru-Mari starttasivat tänään kaksi agirataa. Alkumittausten jälkeen Sanista tehtiin nyt virallisesti mini (niin vaikka medihän se kyllä olisi, mutta tuomarin sana on laki..) Molemmat radat oli aika kinkkiset ja vaikeatkin. Sani yllätti, tai tiedä nyt yllättikö se, koska kyllähän Sani osaa mutta se on niin päivästä kiinni aina.. mutta juu siis, Sani sai NOLLA radan tehtyä, ihka ekaa kertaa virallisissa kisoissa!! Tosin, yliaikaa tuli 2,87s mutta näillä tuloksilla irtosi 2.sija, hienoa! :)

Toka rata olikin sama kuin eka, mutta väärinpäin kuljettuna, se oli vielä kinkkisempi ilmeisesti. Sanille 4 esteen kohdalla HYL. Mutta samaan kohtaan kosahti jokunen muukin koira, pussiin piti mennä mutta puomi houkutteli vieressä. Mutta ei paha. Lähdössä oli pientä kikkaa ja sen Sani suoritti hyvin. Tästä on hyvä jatkaa ensi kuun kisoja silmällä pitäen. Niin ellei Sani sitten ehdi aloittaa juoksuja sitä ennen. Kaksipiippuinen juttu, toisaalta odotan juoksuja innolla mutta nyt sitten taas toivon että ei ne vielä tulisi että ehtisi kisoja käydä kun meno on noin kivaa.

Tänään illalla olisi luvassa vielä Palokan Seudun Koiraharrastajien kokoustelua, jännä nähdä tuleeko paljon väkeä kun uutta seuraa laitetaan pystyyn. Kiva olisi saada treenikenttä tähän lähelle eikä se koirapuistokaan tuossa lähellä pahalta kuulosta ollenkaan.