Kävimme tänään Kaverikoira porukalla lenkillä Killerin maastossa. Reissu tuli vähän yllättäen kun en ollut varautunut ollenkaan, kuvittelin että ei sinne päästä kun ei ole kyytiä, mutta toisin kävikin - kiitos Sailalle :)

Paikalla taisi olla 14 koiraa, ihmisiä muutama vähemmän. Paikalla oli 3 uutta koirakkoa myös.

Uuke tapansa mukaan tutustui kaikkiin innolla, kutsui leikkiin yhtä havannankoiran pentua (olikohan 6kk joka oli tutustumassa perheen toisen koiran mukana, heidän vanhempi koiransa on jo Kaverikoira siis). Pusutteli Casanova-venakon kanssa (taas), näillä kahdella synkkaisi varmasti hyvin jos olisivat irti, uskoisin että vauhtia piisaisi! Uuden Allu-lagoton vieressä kulki sulassa sovussa, ei juuri urokset toisistaan häiriintyneet. Jade-kerrynterrierin vieressä kuljettiin myös nätisti. Monta muutakin hauskaa tilannetta oli ja hyvin tuli koirat keskenään juttuun. Eräs uusi koira aiheutti vähän eripuraa, mutta ainahan uudet koettelee ;) Uukellekin rähähti kerran, mutta eipä Uuke viitsinyt vastata (tajusikohan että se ei ollutkaan oikea uros vaan palliton ja siksi jätti vastaamatta?). Pari isompaa urosta on sellaiset joista Uuke ei niin välitä, se välttää kontakteja niiden kanssa ja hyvä niin, kokoero on niin huima että kyllä itseänikin hirvittäisi olla pikkukoiran asemassa siinä :D Ei niille olla koskaan rähisty, mutta ei Uuke mene moikkaamaankaan niitä.

Paikalla oli ainakin rotukirjoja seuraavasti (huono muisti, sori! :D): venakko (uros), 2*berni (uroksia), doggi (uros), 3*cottoni (narttuja kaikki), havannankoira (uros), lagotto (uros), 2*seropi (uroksia), kerry (narttu) ja villakoira (kääpiö? uros) sekä Uuke :D Eli varsin poikavoittoista porukkaa, mutta silti niin sopuisaa!

Me jouduttiin päällekäisten menojen takia siirtämään tokon jatko1 myöhemmäksi keväälle, sattui niin monta muuta menoa jo torstaille että en viitsinyt ruveta venkslaamaan vaan tein suoraan siirron. Joten nyt odotellaan keväälle sitten tokoa ja agilityä. Niitä odotellessa treenaillaan omalla porukalla ja käydään ottamassa agia hallilla satunnaisesti kun päästään. Uimaankin olisi tarkoitus viedä koiruudet taas lähiaikoina.

Penturintamalla pienoinen takapakki, odottamani pentue syntyi mutta narttuja ei ollut tarpeeksi tänne asti tulemaan. Joten nyt pitää katsella uutta yhdistelmää sitten. Ei tässä mikään paniikki kuitenkaan ole, löytyy jos löytyy, eikä haittaa vaikka ei tulekaan vielä aikoihin mitään vastaan.