Ihan alkuun onnentoivotukset Juulialle ja Brunolle (D Bayo Chimo) Oulaisten menestyksestä, kasvattajatuomari Kirsi Honkasen tiukan seulan alla tulokseksi tuli JUN ERI2, SA, PU4 eli Bruno on nyt eka kasvattini jolla on paras narttu/uros sijoitus, huippua! :) Kiitos aktiivisuudesta Juulia ja eikun uusia näyttelyitä etsimään nyt ;)

Ja otsikon mukaisesti kerrottakoon että Kaveri on saapunut taloon. Kaveri ei olekkaan kuka tahansa kaveri, vaan ihan isolla K:lla mainittava pikkupoika :) Ikää pojalla on vain 6 viikkoa ja yksi päivä. Väriltään Kaveri on musta, joskin valkoista on lipsahtanut mukaan hiukan joten taidamme aikanaan kisailla pet-luokissa näyttelyissä, jos sinne asti mennään joskus. Kaveri on viralliselta nimeltään Galant, ja hänellä on 6 veljeä ja 4 siskoa, niin ja ehkä se tärkein..hän on rodultaan syyrialainenhamsteri, lyhytkarvainen sellainen :)

Kaveri tuli meille melko sattumalta ja pikaisestikkin, sillä eilen saateltiin pilven päälle toinen gerbiilityttösistämme eli Moonwell´s Jacey C. Valencia "Cia" (14.2.2010-25.5.2012) kasvaimen takia. Joten kun terraario jäi tyhjäksi muutti toiselta puolen Palokkaa meille musta Kaveri. Kiitos Moonwell´s-kasvattaja Suville Ciasta, harmi että emme saaneet pitää tyttöä tuon kauempaa luonamme :( Mutta toivottavasti siskolikka Tina porskuttaa vielä vuosia.

Tässä kuva Kaverista juuri kotiin tullessa, syömässä tietenkin.

Ja tutkailemassa uutta yksiötään

Otetaan uusia, kunnon kuvia, jahka Kaveri kotiutuu eka kunnolla.