Maanantaina käytiin Taru-Marin ja kaikkien koirien kanssa Keski-Suomen Spitzien agiharkoissa. Uukella oli piiiiitkä tauko edellisestä kerrasta joten mentiin vain yksittäisiä esteitä vuorotellen. Hirmuisen hyvin se muisti esteet nimeltä ja putkeen sujahti taas pitkästäkin matkasta jo lähettäen..yhä se on putkihullu siis. Kepit tökki, mutta ihmekös tuo kun taukoa on ollut paljon. Pussiin tarvitsi pariin ekaan kertaan avustuksen ja sitten meni sitäkin jo kuin ennen vanhaan. Rengas, A ja puomi eivät tuottaneet mitään ongelmia.

Saapi nähdä josko pääsisi treenailemaan jatkossakin sinne, ei ole kisatavoitteita enää mutta jospa pidettäis kivaa, ja voishan sitä epiksiä koettaa joskus kans..ehkä?

Eilen oltiin Taru-Marin kanssa Laukaassa epiksissä. Taru kisasi jokaisella koirallaan, tuloksena 3*HYL. Radoista varsinkin kisaavien rata oli melko vaikea alkukieputuksineen, niissä hyllytti moni, niin myös Sani. Severin ja Sirun hyllyt ei ole muistissa enää oikein, mutta Severi taisi tehdä 3 kielto ja Siru karata putken sijaan A:lle? Uuke hengaili mukana vaan ja treenasi rauhoittumista hälinässä, toisten koirien häiriö on sille välillä liikaa, kun kaikkia pitäisi ehtiä moikata. Tehtiin pari pientä tokojuttua, ne sujui hyvin häiriössä. Myös keinun pauketta ei nyt pelännyt enää kuten viimeiksi. Uukellahan on keinun äänestä kammo (vaikka muuten ei paukkuarka olekkaan) koska on pudonnut keinulta ja yhdistää nyt äänen ja agitilanteet siihen että sattuu. Herkkä koira ja hirmu hyvä muisti. Eilen kuitenkin äänisiedätys onnistui hyvin, hienoa!! :)

Eilen vietin muutaman tunnin taas Äänekoskella pentujen parissa. Puntarissa käytiin, alkaa vaakakuppi käydä pieneksi pikkuhiljaa. Isoja jytkyjä ovat kyllä kaikki!

Pojat: soopeli 1293g, bt 1451g ja tytöt bt 1378g, musta 1284g ja kirjava 1242g. Maitobaarissa ei pääse enää käymään kuin satunnaisesti, pikaiset hörpyt joutuu ottamaan koko porukka. Hampaat tekee kipeää ja Stella vierottaa pentuja jo kovasti. Kiinteä ruoka maistuu vaihtelevasti kaikille, päivästäkin riippuen miten hyvin tai huonosti. Eilen kuitenkin nappulat meni ihan hyvin kaikille.

Pennut kävi eilen ulkona uudessa paikassa, ne päästettiin pihalla olevaan pieneen "tarhaan", jossa olikin kivipohja. Siinä oli ihmettelemistä kerrakseen kun nurmikko vaihtui tuollaiseksi. Pikku puutarhurit kitki kovasti horsmia yms kasveja.

Kuvasaastetta taasen, nyt sentään jo ulkoilevista ipanoista, lisää kuvia tuttuun tapaan galleriassa.

Äiti neuvoo lapsukaisiaan

Pikku-Arti menee..ja tulee..yhtä vauhdikkaasti kokoajan

Soopelisti poseeraa, tosin vahingossa pysähtyi katselemaan menoa ;)

Bt poika tuumailee

Lakumainoksen kaveri ;)

Bt tyttönen

Puutarhurinalku :D

Toinen puutarhuriksi aikova

Mamma vapaalla :D