Vappukin on vietetty, hyvin sujuvasti kevät flunssan kourissa, mutta siinähän se meni..

Keskiviikkona oli taas Sirun ja Uuken uintivuoro Koirasportissa. Molemmat tykkäsi hommasta kovasti - aivan kuten ennenkin. Yksi vuoro on jäljellä vielä (17.5.) jonka jälkeen päästäänkin varmasti jo järveen uimaan.

Torstaina käytiin Taru-Marin kanssa kuuntelemassa Hills´n pentukiertueen luento. Joka oli aika mielenkiintoinen, hyvässä kuin pahassakin. Saatiin näytteitä mukaan ja hyvät kahvittelutarjoilut siellä oli. Kaikki muu taisikin olla sitten sarjaa "nojoo". Asiantunteva eläinlääkäri (joka oli kissaihminen) kertoi outoja juttuja mm.pentujen ja emon madotuksesta. Meinaan jatkossakin madottaa mamman ja pennut kuten muutkin, eli useampaan kertaan ja tietyin aika välein, tietyllä raskausvuorokaudella yms. Eläinlääkärin mielestä kun madottaa tarpeeksi mammaa (42vrk eteenpäin päivittäin) ei tartteisi pentuja madottaa ollenkaan! Huh. Aika rankalta kuulostaisi. Juu ei kiitos.

Ruokinnastakin oli jotain kiinnostavaa mutta myös paljon sellaista "toisesta korvasta sisään, toisesta ulos" tyyppistä skeidaa. Vaikka tottahan se tietysti on että laadukkaalla kuivamuonalla koira ei tarvitse mitään muuta. Mutta että pennuille on haitaksi antaa jauhelihaa, maitotuotteita yms lisukkeita nappulan sekaan. Nojoo, toisaalta on ja toisaalta ei. Mä pilaan sitten jatkossakin pentueet ruokinnan suhteen kun aion aloitella jauhelihalla ja pennut syövät monipuolisesti paljon kaikkea, nappulan LISÄKSI. Jepjep.

Mutta kiva luento silti, ei sillä, ei se hukkaan ihan mennyt. Ja ilmainenkin kerta oli ;)

Pe-su meni Mikkelissä äitienpäivän merkeissä. Lauantaina tosin olin Mikkelin ryhmänäyttelyssä (1&8) kehätoimitsijana töissä. Vuoden eka kerta kehässä töissä ja vieläpä uusilla säännöillä. En sekoillut yhtään, nauhat jakelin oikein ja muutakaan töppäilyjä ei tullut vastaan. Wuhuu, hienoa! Uusi kehis kaveri oli ja uusi tuttavuus tuomarinakin (Päivi Eerola) joten kivasti meni päivä leppoisassa tunnelmassa, aurinkoisessa säässä.

Tuttuja oli paikalla paljon, oli kiva tavata kamuja pitkien aikojenkin jälkeen taas :) Tuttujemme Stella-sakemannin pentu oli kehässä myös, hienosti tuloksella PEK2 KP! Stellan äiskä Uscha näytti tyttärelleen mallia olemalla ROP & RYP-4 ;) Onnea Krista & Mikko! Voi että heidän matkassa ollut heeleri Maija oli suloinen, tahtoo kans sellaisen pötkön! :)

Tulevan viikon ohjelmaan kuuluu paljon kaikenlaista menoa ja meininkiä. Mätsäreitä, lähinnä töissä oloa niissä, ehkä Uuken kanssa osallistumistakin jopa. Äänekosken näyttelyssä turisteeraus ja kuvaaminen jne.

Ainiin, kävimme Kaverikoira porukan yhteislenkillä maanantai-iltana. Hyvin sujui uuden koirakon kohtaaminen ja vanhojen tuttujen moikkaus. Taru-Marilla oli Severin lisäksi Sanikin mukana. Sanista olisi tarkoitus tehdä myös Kaverikoira, se osallistuu koirakoiden testaukseen tässä kuussa. Jännää, läpäiseekö pikkupystiksemmekin testin :)

Uuken nenä oli maanantain lenkillä melko tarkka, tiistaina näet Sanilla alkoi juoksut. Kyllä se vähän viitteitä siihen suuntaan antoikin, joten oikeassa oli taas. Tämä tarkoittaa sitä että jos Sani pitäisi nyt normaalin kiertonsa (tämähän venyi jostain syystä edellisiin nähden jonkin verran) olisi syksyinen astutus tiedossa marras-joulukuussa. Talvipentusia sitten toiveissa. Urosvalinta on auki, muutama kiinnostava ehdokas on katsottu, mutta mietitään, mietitään.

Stellan astutuksesta on nyt 24 vuorokautta, vielä on siis odottelua edessä kovasti :)