Tultiin Uuken kanssa Mikkeliin eilen pidennetylle viikonloppulomalle, jonka sisältöön oli taas tungettu eläinlääkäri käynti - vakkarivieraita?

Verikokeet vahvisti yhden epäilyksen Niken lihomiselle ja sille että poika ei vaan laihdu, sillä todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta. Asteikolla 14-jotakin (yläraja ei jäänyt mieleen) Niken tulos oli 7, normaalisti se kuulema on terveellä koiralla muistaakseen 28-35 tms. että aika alhaisella tasolla mentiin. Eikun lääkkeeitä mukaan ja kk päästä uusinta testit onko tulokset muuttuneet.

Mikäs sairaus sitten tilataan? Perusterveeksi roduksi meillä sairastellaan nyt aika riittävästi jo, ei kiitos lisää enää mitään!

Positiivista reissun seurauksena on että nyt mulla on uusi tietokone ukkosen hajottaman tilalle, samaan konkurssiin ostettiin monitoimitulostin pakettikin, entinen vanha kun ei uuteen koneeseen käy. Hienoa. Noh, nyt on uusi kone joten pääsen tekemään päivityksiä sinne ja tänne ensi viikolla jo ja kuvia voin muokkailla taas myös, wuhuu!

Huomenna suuntaan Ristiinan ryhmänäyttelyyn kehään töihin, kehässä vaivaiset 99 mäyräkoiraa, pötkylöitä vilistää varmaan illallakin silmissä vielä, hih :)