Taas on melkein viikko vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta, vaikka on ollut tapahtumia en siltikään ole muka ehtinyt kirjoitella..

Kävimme perjantaina 4.2. uimassa taas Koirasportissa Uuken kanssa, mukana oli myös Siru ja Sani. Tällä kertaa uinnin järjesti Keski-Suomen Spitzit ry, jonka varapuheenjohtaja muuten olen, tosi kiva reissu ja mennään uudestaan. Mietittiin Taru-Marin kanssa että otamme jonkun uintivuoron puoliksi Sirulle ja Uukelle, ne kaksi kun tuosta eniten tykkää :)

Lauantaina lähdettiin sitten Sanin kanssa Parkanoon näytelmiin. Oli virhe uittaa koira edellisenä päivänä ja pestä shampoon kanssa, kehään vietiin koira jolla alkoi karvanlähtö noiden seurauksena :D Ruotsalaisen Esa tykkäsi kyllä Sanista, mutta oli muutenkin tiukalla linjalla ja muun värisissä ei roppia tullut lainkaan! 3 sai kuitenkin ERIn, Sanille EH. Sanin suurin virhe oli kuten monen muunkin kohdalla punainen nenä, pigmetti puuttui näin talvella. Mainintana suullisesti, mutta ei lue arvostelussa, hiukan pitkärunkoinen. Joltain muulta tuomarilta tuolla arvostelulla olisi saanut ERIn, koska juuri moitteita ei ollut!

Alla kuva Sanista, muut Parkanon mittelit kuvattuina os. http://smg.photobucket.com/albums/v647/dischile/koiranayttelyt/parkano_rn/

Huomenna suuntaamme Taru-Marin kanssa viemään Sirua terveystarkkeihin (lonkat, kyynärät, polvet ja selkä - agilitykoira kun on), silmätarkki sitten myöhemmin. Jännätään tuloksia ;) Uuke lähtee mukaan ja sillekin on operointiaika varattuna, lonkkien uusintakuvaus - tosin epävirallisena, haluan tietää agilityä ajatellen onko kaikki yhä ok. Ellei hinta ole kovin korkea, teetän uusintana sydänkuuntelun ja virallisena sellaisena taas. Nikke ja Uuke on virallisesti tutkittu myös sydänkuuntelun puolella, mutta jostain syystä näitä ei meillä Koiranetissä näy, syytä en tiedä. Tutkitaan sitten uudestaan ja Nikenkin kohdalla joskus muulloin kun on asiaa tohtoriin.

Uukella on loppuviikosta sitten toinen reissu tohtorille edessä, kun pitää uusia rokotukset. Samalla kertaa ei voi noitakaan teettää kun rauhoitus + rokotus ei ole kovin fiksua. Noh, tuleepahan tuettua lääkärien toimintaa sitten urakalla, kun on eri paikatkin kyseessä minne mennään :D

Keskiviikkona olisi tokon jatko1 kurssin aloitus, ekalla kerralla on luento ja silloin selviää koulutuspäivät. Agilityn jatkokurssia odotellaan myös, mutta sen alkamisesta ei ole mitään tietoa toistaiseksi.