Tänään piipahti kehässä Harry Tastin tiukan seulan alla Sani tuloksella AVO EH (mm.pehmeä turkki, liikaa takakulmauksia) ja ensidebyytin teki Milamme Heidin esittäessä tyttöstä, hienosti menikin ja tuloksena JUN EH. Roppia ei tullut musta/ruskeissa eikä muun värisissä, eli tyytyväisiä olemme tuloksiin kyllä! Milasta tuomari tykkäsi mutta tarvitsee pentumainen koira vielä aikaa, liekö tuo ihmekkään, just täytti vasta 9kk! Mutta arvostelussa kaikki huonommat jutut oli sellaisia että aika tekee tehtävänsä varmasti. Joten tästä on hyvä jatkaa, tälle vuodelle taitaa Milalle olla vielä parikin kehään menoa edessä :) Täytyisi tuo Jere-velikin jonnekkin viedä tässä, ehkäpä tämän vuoden aikana vielä.

Näyttelyn jälkeen iltapäivästä ajelin Äänekoskelle taas luovuttamaan Bruno pojan pohjoisen matkalle. Bruno eli Bayo Chimo matkasi Juulian ja Teemun kaveriksi Kuusamoon asti.

Vähiin siis käy porukka, maanantaina lähtee kaksi viimeistä ja sitten on tämäkin pentuprojekti saatu kunnialla loppuun. Uutta suunnitelmaa on sitten loppuvuodelle Sanin pentujen suhteen, kuulostellaan..