Hengissä ollaan täällä vaikka kotisivut katosi netistä, kiitos terrieri.netin ja sen konkurssin. Sivuja rakentelen uusiksi kokoajan mutta aikaa se vähän vie. Samalla kaatui myös koikkeritietokanta, jota tehdään myös uusiksi, hiljalleen..

Pentujen painot nousee ja aika on kulunut vauhdilla, tänään mustat riiviöt on 6 viikkoisia jo. Reilun viikon päästä ne lähtee maailmalle :(

Tässä välissä sitten edellisen päivityksen on varmasti tapahtunut vaikka jos mitäkin, kaikkea en edes muista..

Mutta Mila starttasi agiuransa möllikisoissa ja tehden nollatuloksen, onnea! "Pikku"-Bruno, 38cm, kävi Kemijärven ryhmiksessä näyttelyssä ja tarkan Marja Talvitien kehästä saikin hienon arvostelun, vain kokoa moitti ja siitä rokotti mutta silti tulos oli hieno JUN EH1, debyytti :) Nyt on siis B-pennuistakin yksi korkannut näyttelyt jo. Bruno on käynyt mätsäreissäkin ahkerasti. B-pentueen Huli pääsi agiryhmään joten isona Hulista on tuleva agi-spitzi myös.

Nova kävi 1-vuotis rokotuksilla (vitsit miten aika on mennyt nopeasti!), ja samalla tehtiin ekat terveystarkitkin neidille, sydänkuuntelun tulos on EI SIVUÄÄNIÄ. Ei niitä tosin epäiltykkään, mutta tutkitaan silti. Kesällä Nova menee läpivalaisuun kun tulee sopiva sauma harrasteissa.

Meillä on pian 4 koiran terveystarkit edessä, jännittää kuten ennenkin, niistä tuloksista lisää sitten kun on kerrottavaa.

Tässä kuitenkin pari kuvaa pentusista

Poika tutustuu riistapukkiin

Pikku-tyttö tahtoo tokokoiraksi isona :D

Isoin tyttö on pahin linssilude!

Buffet toimii myös ulkona

Yhteiskuvia? Noh..ei ne pysy samassa kuvassa :D