Viikko on vierähtänyt eikä ole tapahtunut mitään mistä blogiin voisi kirjoitella. Normaalia arkea vain. Tein tuonne oikeaan reunaan linkin mistä pääsee seuraamaan Uuken temppujen edistymistä, sinne on tarkoitus lisätä joskus kuvia ja videoitakin noista. Nykyään kun Uuke ei epilepsian takia juuri mitään muuta saa tehdä ;) Tosin Uuke tykkää temppu jutuista ihan täysillä, että ei tuo ole ollenkaan pahoillaan että näitä treenaillaan.

Mätsäreitä tullaan kiertämään jos suinkin mahdollista niin hyvin runsaasti tässä kevään aikana ja tietysti sen jälkeenkin. Lähdetään Uuken kanssa viikonloppuna Mikkelissä piipahtamaan, siellä kun on meille vuoden eka mätsäri sunnuntaina, jännää!

Uukelta jää nyt Kaverikoirailutkin tauolle tuon sairauden takia, katsotaan miten jatkon käy sitten jos ja kun lääkitys tulee kuvoihin. Täytyy olla yhteydessä Kennelliittoon sitten ja kysellä kantaa saako doupattu koira osallistua vai ei. Ennen lääkitystä olemme poissa kuvioista, koska ei voida ottaa riskiä siitä etteikö kohtaus voisi tulla vierailun aikana. Harmittaa aivan vietävästi, sekin kiva harrastus vietiin meiltä tuon sairauden takia pois :(

Toistaiseksi on siis sallittua vain uida (liivien kanssa), temppuilla ja kiertää mätsäreitä. Tosin meinattiin me ehkä osallistua kesällä/syksyllä möllitokoon joskus.

Uuke pääsee ainakin kerran vielä, epistä huolimatta, näyttelykehässä pyörähtämään. Saimme kutsun 21.4. Lahteen tuomarikolleegioon :)

Saisihan Uuke käydä näyttelyissä toki niin kauan kunnes lääkitys tulee kuvioihin, mutta multa itseltäni meni maku tuon suhteen ja näin ollen emme todennäköisesti ole näyttelyihin enää menossa. Mulla on mittelit nyt näyttelykavereina. Uukea ei ole ilmoitettukaan minnekään, yksi ulkomaan reissu oli mutta vaihdan sinne koiran ja otan mittelin matkaan Uuken tilalle. Helpompaa niin loppupelissä.