Joulukuussa tuli mieluisaa postia Venäjältä, Uuke on nyt vahvistetusti RU MVA! Anomuksen laitoin kesäkuun alussa menemään joten aikaa tähän hommaan meni puolisen vuotta. Tein kaiken taas kuten Nikenkin kohdalla "väärin" eli laitoin kaikista kopiot RKF:lle, en alkuperäisiä vaikka ne niin käskevätkin ja hyvin homma toimi taas. Niken kohdalla vahvistus vei tosin vain alle 3kk, mutta ei se mitään, pääasia että titteli on nyt vahvistettu ja näkyy pian myös Koiranetissä.

Uusi vuosi, uudet kujeet.

Tiedossa on näyttelyitä joka koiralle, enemmän tai vähemmän, niin Suomessa kuin ulkomailla. Tavoitteita on mutta ei niistä sen enempää vielä.

Terveystarkastusta odottavat helmikuussa Nikke, Uuke ja Windy, huhtikuussa Sani, Simo ja Arttu.

Pentusuunnitelmia on, niiden etenemistä katsotaan vain ajan kanssa ja toivotaan parasta että tälle vuodelle siunaantuisi pentueet molemmissa roduissa, voi olla että jos leasing-sopimukset tuottavat tulosta pentueita voisi olla jopa kolmekin tänä vuonna.

Nettiyhteyteni katkeaa hetkeksi, joten en pääse lukemaan postejani niin säännöllisesti jonkin ajan päästä. Sillä muutto uuteen kotiin vaikuttaa moneen asiaan.