Windy-mamma täyttää tänään 2-vuotta, onnea! Onnea myös veljille Hupille ja Santulle.

Pennut täyttää tänään 3 viikkoa, sen kunniaksi saivat ekat matolääkkeensä. Voi niitä ilmeitä, ei tainnut tosiaan olla hyvää :D Illemmalla tarjoillaan ekan kerran jauheliha maistiaisia, katsotaan miltä ne maistuu. Kuvia luvassa myöhemmin kenties ruokailusta tai sitten muuten vain otoksia kun viikko tullut ikää lisää.

Kovasti on kehitystä tapahtunut, painoa on kaikilla yli 900g jo, kaikki kävelee "jotenkuten" huojuen ja harjoittelevat kävelyä ja painimista ärinän kera. Kovasti löytyy ärinää ja murinaa sekä haukahduksen yrityksiäkin jo kun leikkivät keskenään, pentulaatikossa on nyt myös useampi lelu niiden ilona, niiden kanssa painitaan, niitä maistellaan ja niiden päällä tai alla nukutaan - monikäyttöisiä leluja meillä siispä :)

Windy aloitti matokuurin saamisen jo maanantaina, viitenä päivänä viikossa saa lääkettä, samoihin aikoihin kuin pennutkin, eli ikäviikot 3, 5 ja 7. Sain erilaiset matolääkkeet tutulta kasvattajalta, jolla on pennut myös ja ne lähtevät ihan pian maailmalle, joten eivät tarvinneet noita enää joten saimme jämät, ne riittää meille kyllä. Ei tarvinnut ostaa täysiä pakkauksia sittenkään.

Ensimmäiset pennun katsojat saapuvat tällä viikolla palluttelemaan pentusia. Sijoitusnartun potentiaalinen koti tulenee huomenna tai viikonloppuna kylään, toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja pentuselle sieltä löytyisi koti. Toisen tytön mahdollinen koti tulee pentua katsomaan myöhemmin matkan takia, poikapentua tullaan ihailemaan varmaankin ensi viikolla jo. Toivottavasti nämä mukavilta vaikuttaneet ihmiset ovat sitä myös kasvotusten ja pentuset saisivat ihanat kodit. Tapaan Windyn pentujen aikaan myös pari ihmistä jotka odottavat Sanista pentua aikanaan, he tulevat palluttelemaan pikkumustia jossain vaiheessa.

Pian täytyy käydä ostamassa myös lisää kompostikehikoita jotta voidaan laajentaa pentujen aluetta olohuoneen puolelle, vielä toistaiseksi pennut ovat makkarissa ja pentulaakossa, koska eivät liiku niin paljon vielä eivätkä sotkekaan. Parina viimepäivänä on tosin tarpeita tehty sanomalehdille jo kiitettävän hyvin, osumatarkkuutta harjoitellaan koska pentujen mielestä samahan se on mikä jalka sanomalehteä koskee, joten pissit ja kakat tulee välillä alusillekin kun etujalat on lehtien päällä :D

Kovin on nopeasti aika kyllä kulunut, ei voi muuta sanoa!