Arki alkoi taas miniloman jälkeen ja nyt ollaan jo kotosallakin Uuken kanssa.

Ristiinan ryhmis oli ja meni, hitusen oli alussa kaikkea härdelliä (mm.kirjoittava kehis nukkui pommiin yms) mutta kunnialle me selvittiin kuitenkin koko päivästä hienosti. Mun parina oli 2 harjoittelijaa, joten olin aika pro ilmeisesti? :D Sain vieläpä täyttää heille molemmille arvostelut tuosta harjoittelusta (ekaa kertaa koskaan tuollaiseen lappuseen nimeni laitoin, wau).

Tuomarimme Iren Naarits Virosta oli aika tarkka mm.mäyräkoirien hampaista, ja sakotti armotta HYL verran jos hampaat ei olleet just kuten pitää. Mittaili koiria paljon ja tulipa nähtyä tuokin miten mäyräkoirien mittaus tehdään. Oli myös kiva kysellä siinä kun aikaa oli noilta mäykkykasvattajilta eri juttuja jotka tuli aina mieleen. Tosi mukavia kasvattajia olikin kun jaksoivat vastailla kaikkiin, vaikka sanoinkin että ei ole mitään tietoa rodusta sillä tavalla.

Sunnuntaina suuntasimme kotiin Jyväskylään, autossa upouusi tietokone ja monitoimitulostin paketti mukanamme. Nyt on siis uudet pelit ja vehkeet, toivottavasti nämä kestää yhtä kauan kuin entisetkin. Olen hankintoihin tyytyväinen kyllä.

Syksy saapuu, saapuisi paljon muutakin mitä odottelen tässä, mutta ei..ei vieläkään..kyllä on piinaavaa odotella :D