Tänään oli toiseksi viimeisten agi-harkkojemme vuoro, toivottavasti talvitauko tekee hyvää ja jatkamme jatkokurssin merkeissä keväämmällä kun sää sallii. Ei näet houkuta tarpoa lumen ja pakkasen keskellä 3km (1,5km suuntaansa hallille) iltaisin harkkojen takia.

Tänään otimme myös pöydän mukaan, joka olikin viimeinen käymättä ollut este. Se ei tuottanut Uukelle mitään ongelmaa, sen sijaan paljon oli sellaista mikä tökki ja kovasti. Tänäänkin Uuke jostain syystä oli sitä mieltä että se ei osaa keppejä ja piste. Niin se päätti viimekin kerralla. Niitä tahkottiin tänään moneen otteeseen, koira joka ennen meni kepit jo melkein itsenäisesti pienellä käsiavulla oli nyt ihan hukassa! Uskomatonta!

Hyppy yksittäin onnistui mutta kaksi peräkkäin ei, koira ei irtoa millään vaan tulee ekan hypyn jälkeen liian lähelle mua eikä näin ollen pääse suoraan toiselle hypylle! Ärsyttävää!

A:n kontaktit meni hyvin ja sinne Uuke osasi hakeutua jo itsenäisesti ja lopussa odottikin maltilla. Saman tekee puomilla, joten edes joku toimi tänään. Putkeen menossa ei mitään ongelmaa, sinne menee varmasti ja vauhdilla.

Teimme 10 esteen radan kahteen kertaan ja ehkä puolet radasta meni hyvin ja jokunen yksittäinen este, mutta irtoamisongelma rassaa kovasti. Turhauttavalta etten sanoisi.. Ohjaajamme mukaan Uuke on tajunnut tokon katsekontaktit ja lähellä olon ja tekee kuten on opetettu, laji vain on siihen väärä! No niimpä..

TÄSSÄ ratapiirros tältä päivältä.

Ja luonnollisesti sananen myös pennuista :) Hih.. Kaikki ovat päässeet 400g yli, poikakin parilla grammalla ja tytöistä painavempi on lähes 450g makkara. Ruokahalut on siis kaikilla hyvät (hyvä niin) ja Windyllä riittää maitoa.