Mitähän kaikkea sitä olisikaan tässä välissä tapahtunut, koetetaan pohtia :) Koirat on uineet melkein päivittäin helteiden takia. Sanikin on oppinut nyt uimaan itsekseen ja keppiä noutaen.

Sani kävi Rovaniemen näyttelyssä 19.6. saaden JUN H kivalla arvostelulla.

4.7. Porin kv näyttelyssä kävi Niken poika Koda (Black Amiikos Krieno Kampe) saaden ERIN, ollen PU3 ja saipa poika ihka ekan CACIBinsakin sieltä, onnea!! :)

10.7. oli Suomen ensimmäinen koikkerierkkari, jonne oli ilmoitettu 108 koikkeria - näistä vähän yli 100 oli paikalla. Järjestelyt pelasi hyvin ja näyttelypaikka oli kivan varjoinen ja muutenkin erkkariin sopiva. Niken jälkikasvua oli paikalla Koda (AVO H) ja ekaa kertaa tyttö Abby (Black Amiikos Katanja Keetje) jolle myös AVO H. Uuke ja Nikke esiintyivät 18 valiouroksen isossa luokassa. Uukelle ERI ilman sijoitusta (kiitos esitysavuista Pilvi & Tiina V-M), Nikelle huimasti ERI3!! Jo pelkät erit tuossa porukassa oli loistojuttu, koska useampi valio sai myös eh:n. Niken emä Ylene oli myös pitkästä aikaa kehässä, tuloksena VET ERI, sisko Yolinda VAL EH.

Tänään Windy kävi Mäntsälän näyttelyssä Teijan handlauksessa, kiitos myös muusta hoidosta ja puunauksesta yms. Tuloksena hienosti EH2! Kasvattajatuomari arvosteli rodun, joten olen todella tyytyväinen tulokseen! :)

Uuken kanssa ollaan tokoiltu nyt parin kerran verrran. Kovasti on mennyt oppia päähän, hitaasti mutta varmasti. Koetamme päästä jatkamaan harrastuksia tokon ja agilityn alkeiden merkeissä jossain vaiheessa.

Loppuun vielä yhteiskuva Nikestä lapsineen eli Nikke, Abby ja Koda. Kuvasta kiitokset Abbyn omistajalle! :)