Vierailin tänään katsomassa Simon ja Windy Jere poikaa (Dischile´s Arafura, 8,5kk). Kyllä taisi riemusta päätellen poika muistaa ja tunnistaa minut, niin iloinen oli vastaanotto :) Jerestä on kasvanut kivan oloinen nuori poika. Karvaa oli jumalattomasti! Luonne oli tosi huippu. Valkoiset merkit oli tassuista kadonneet mutta rinnassa pieni merkki vielä oli, se tuskin siitä katoaakaan, mutta eipä se kotikoiraa haittaakaan liioin.

Karvamääräst johtuen Jere näytti aavistuksen matalaraajaiselta sekä lihavaltakin jopa, mutta kun käsin tunnusteli niin eipä tuo lihava ollutkaan, kylkiluut tuntui hyvin, karva oli tosi tuuheaa ja tiheää.

Kiva oli käydä kylässä ja katsomassa että oikein odotettu ja kiva perheenjäsen Jere siellä on, siitä pidetään kyllä hyvää huolta ja hemmottelevat myös tietysti ;) Jäi hyvä mieli käynnistä kun näki olot ja koiran, joissa ei ollut mitään moittimista. Ihanan kodin ja perheen kasvattini saikin :) Kiitokset vain Ritvalle ja Kyöstille, vaikka eivät tätä ehkä mistään näekkään, heillä kun ei tietokonetta edes ole.

Sivusta en saanut seisotuskuvia otettua, sen verran pyöri kaveri :D

Tässä näkyy valkoinen rintamerkki :)