Taas on viikko vierähtänyt mutta ei meillä mitään suurempaa ole tapahtunut kuitenkaan.

Tiistaina palautin Simon ja Mikkelissä kun pyörittiin käytiin Niken ja Uuken kanssa tapaamassa Novaa. Nikke otti ilon irti uudesta kaverista ja paini pitkän tovin hyttysten seassa riiviön roikkuessa milloin missäkin karvoissa kiinni :D Uukea ei ihme kyllä suuremmin Nova kiinnostanut, hajuja olisi ollut pihalla niin paljon että ne veti puoleensa. Asiaan saattoi vaikuttaa sisällä juoksuisen tuoksuinen Nana cockeri myös..

Keskiviikko saavuttiin takaisin hiostavan helteiseen Jyväskylään ja kierrettiin kauppoja äidin kanssa shoppailemassa.

Lauantaina käväistiin Pieksämäellä näyttelemässä. Tuomarin linja oli jokseenkin erikoinen, mutta emme valita tuloksista, sen sijaan arvostelut oli "hassut" ne ei ihan täsmänneet tuloksiin sitten kuitenkaan..hmm.. Simo kuitenkin hienosti AVO EH (moitteet vain takakulmauksista ja takaliikkeistä). Uroksissa jaettiin kaksi ERIä mutta ei yhtään SA:ta! Nartuissa ERIn sai 3 eli kaikki, mutta vain yksi SA. Sanikin siis sai upeasti ERIn ja voitti luokkansa, ainut kun avossa oli, eli ERI1 siten, mutta tosiaan ei SA:ta. Se jäi uupumaan koska pigmentti oli huono (se kesänenä..hih) ja turkki on laineikas, turkin vähyydestä tai pituudesta sen sijaan ei mainittu mitään. Tuomari erikseen kertoi Taru-Marille että pitää tämän tyyppisistä mitteleistä, joten Sani oli sen makuun kuitenkin. Sikäli olisi kuvitellut myös Simon saavan ERIn koska arvostelu oli muuten hyvä. Noh, olemme tyytyväisiä näihinkin mitä saatiin :)

Kävin esittämässä helteisessä säässä myös Illusia-koikkerin, valitettavasti kuumuus painoi ja Illusia liikkui todella huonosti ja vaisusti -> NUO EH. Ei tosin ollut ainut joka ei suostunut liikkumaan, mutta huonot liikkeet ja niihin yhdistetty tuomarin sanoin "on tainnut olla ruoka-aikaan kotona" lausahdus tiputti palkintosijaa. Myös tässä vaiheessa aavistuksen takakorkealta näyttävä tyttö tarvitsee vain aikaa. Kehittyy hitaasti, mutta varmasti, ja näyttää muuten kyllä hyvälle. Mä tykkään myös Illusian luonteesta, se on ihana pusuttelija, ei tietokaan pidättyväisyydestä! :) Kiitos Kirsi ja Suska että sain tyttösen esittää, vaikka ei tuo ihan putkeen mennytkään nyt. Tsemppiä viikon päästä Kotkaan, odottelen tuloksia..

Huomenna olisi luvassa Laukaassa agilityn epikset. Taru-Mari on menossa koko kolmikon kanssa sinne kisailemaan, syytä treenata kun koirat on menossa ensi kuussa agirotuun Lappeenrantaan. Taisi Sani olla menossa liitelemään jonnekin muuallekin kisoihin, mutten nyt vaan muista minne. Liito-kärpänenkin on puraissut kovasti.

Tämän kaiken helteen ja rankkasateiden seassa odotellaan Stellan pentusia maailmaan "koska tahansa". Tänä aamuna lämmöt laski alle 37 ja ovat siellä yhä tätä kirjoittaessani. Pian lähtee lämmöt nousuun ja odottelen kuumeisesti pääseväni kätilön hommiin varmasti hyvinkin pian. Olisikohan aika jo huomenna vai keskiviikkona? Stella kiltti, tekaise pennut niin nopeasti ja sujuvalla aikataululla että ehdin epiksiin ja mätsäriin, pliiiis :D Harmittavasti siis päällekkäin menossa aikataulut, mutta tietenkin synnytys menee noiden muiden edelle.