Päivän myöhässä, sillä eilenhän ne 3 viikkoa täytti ;) Tänään kuitenkin vasta pääsin katsomaan ja punnitsemaan ipanat.

Painot seuraavanlaisesti: soopeli poika 906g, bt poika 1004g, bt tyttö 934g, musta tyttö 885g ja kirjava tyttö 926g, että hyvin nousee painot. Kiinteää on tarjottu jo useampana päivänä mutta ei ihan jokaiselle kelpaa suinkaan. Musta tyttö on myös erityisen ihastunut uuteen "ruokabaariinsa" eli veljien pippelit on huippukivoja imutukseen! :O Se on ainut joka tarraa jatkuvasti kovalla imulla ja lutkutuksella tosiaan kiinni veljien vehkeisiin, reilua! Ulkona on ipanat käyneet jo nuuskuttelemassa hajuja, tänäänkin oltaisiin viety mutta oli kovin viileää ja tuulista niin siirrettiin että kuvaillaan seuraavalla kerralla ulkona sitten.

2 perhettä pennunkatsojia kävi tänään myös vierailulla, Jyväskylästä ja Saarijärveltä, nyt odotellaan vastauksia että mitä he ajattelevat käynnin jälkeen.. Ei ne suinkaan ekat vieraat olleet, on Arjan ja Reiman naapurit siellä jo käyneet lapsineen katselemassa varovasti. Pennut ovat myös muuttaneet jo keittiöön aitauksensa kera joten nyt kuulevat kaikkia kodin ääniä jatkuvasti. Hyvinpä uni maistuu vaikka imurikin vieressä hurisee.

Luonne-erot alkaa näkyä yhä selvemmin, ääripäitäkin löytyy. Musta tyttö on yhä se kovin menijä, se lähti ekana kävelemään ja se on yhä ekana kaikkialla. Sylissä ei malta olla paikoillaan, kynsien leikkauksessa rimpuilee eniten vastaan, ja kavereita jyrää vaikka onkin pienin. Sisua löytyy kovasti. Muut ovat rauhallisempia, kirjava tyttö on äänekkäin kenties. B&t tyttö ja soopeli poika ovat ehkä rauhallisimmat, soopeli poika jopa nukahti syliini tänään. B&t poika menee tuohon välimaastoon. Ekojen vieraiden aikaan se oli eniten vauhdissa ja oli myös aitauksen ulkopuolella eniten omasta halustaan, se hakeutui vieraiden luoksekin ja istuskellen katseli menoa. Tosin, tätä pentuahan sitä tultiin katsomaankin ja ilmeisesti pikkupoika tajusi sen heti itsekkin ;)

Koko kasa :D

Soopeli sopistelee

B&t tyttö nukahti kesken kuvausten

Myös musta tyttönen vain nukkui

B&t poika ei kestänyt kuvissa sitten millään

Kirjava tyttökin mietti että nukkuako vai ei :D