Eilen oli Keski-Suomen Kennelpiirin kehätoimitsija koulutus uusien sääntöjen takia, siellä minäkin istuin ja opiskelin nauhojen värejä uusiksi. Varmasti menee aikaa että ne oppii, pari muutakin muutosta siellä oli. Toivottavasti nuo kaik jämähtää muistiin yhtä hyvin kuin vanhatkin säännöt, jaiks!

Tänään olimme Uuken kanssa taas tutussa Kaverikoira kohteessa eli Väinönkadun palvelutalossa. Mukana oli Uuken lisäksi venakko-Casanova, berni-Ukko ja käppänä-Simo. Poikaporukalla sujui hyvin, me valitsimme pariksemme rauhallisen Casanovan ja hyvin pojilla sujuikin vanhusten ilahduttaminen. Uukealla oli vauhtia melkein yhtä paljon kuin viime kerralla, nyt se malttoi rauhallisesti kulkea käytävillä ja oli muutenkin enemmän hoksannut tuon jutun. Hississä koetti muutaman kerran takaseinästä ulos, se aiheutti hilpeyttä meissä kaikissa! Uuke tuijotti seinään ja oli sitä mieltä että siitä pääsee ulos - pakko päästä! :D

Yhdessä kerroksessa oli joku unohtanut LEIPÄPALASEN pöydälle ja se oli Uukesta suuri vääryys. Se ei vaan voinut käsittää että joku jättää ruokaa tähteelle. Kyttäsi sitten pöytää hitusen intensiivisesti.. Ennen tätä tapahtumaa Uuke huomioi mummotkin kyllä, sen jälkeen vähän nihkeästi, paitsi sitten seuraavassa kerroksessa kylläkin.

Tämän päiväinen vierailu sujui mielestäni paremmin kuin eka, olihan se yhä aika jännää ja mä jännitin tuolla, mutta kyllä se tästä - me vasta opetellaan :) Pääasia että koira toimii, ohjaajasta niin viis :D

Uuke on nyt siis virallisesti Kaverikoira!

Viikonloppuna olisi tarkoitus, jos sää sallii, lähteä Uuken kanssa kokeilemaan möllitokoa. Treenithän on olleet hetken taolla ja jatkuvat vasta ensi kuussa, mutta osataan me jokunen liike, yleensä, katsotaan miten kokeessa käy. Se on vaan mölli, otetaan treenien kannalta. Pääasia että meillä on kivaa! Samalla kertaa meinattiin osallistua agilityradallekin, se on vähän hyppyradan tyylinen estekisa, epävirallinen sekin. En uskokaan että se vetää niin montaa estettä puhtaasti sarjana, mutta treeneistä ne käy meille kyllä. Kokeilen josko itse ohjaan joko yhden radan tai sitten houkuttelen vieraan ohjaajan (jonkun kaverini) molemmille kahdelle radalle, josko koiruus olisi enemmän kuulolla siten taas. Agilityharkat meillä jatkuu vasta keväämmällä, saa nähdä siis muistaako tuo mitään nyt. Yleisöllä tulee olemaan hauskaa ainakin!