Kävimme 9.6. Korpilahdella mätsärissä Taru-Marin ja koko lauman kanssa eli mukana 4 koiruutta. Uuke PUN, Sani PUN4, Siru SIN ja Severi pitkästä aikaa myös mukana ja tuloksena SIN3!! Hyvin järjestetty mätsäri :) Kaikki osallistujat saivat myös herkkupusseja mukaansa, kiva lisä siispä :) Esitin Severin sinisten nauhan saaneiden kehässä niin kauan kunnes Siru tipahti jatkosta, vaihdoin Severin Taru-Marille koska oli kovasti emäntänsä perään. Seeri seisoi tosi nätisti kanssani, mutta liikkuminen meinasi mennä herkästi laukalle.

Tänään pyörähdettiin vesisateessa Jyväskylän mätsärissä ja taas samalla kokoonpanolla tietysti :) Ensin kehässä oli Severi (PUN), sitten Sani (PUN) ja viimeisenä samassa parissa Siru ja Uuke, Uuke voitti Sirun iloisuutensa (avoimempi luonne) ja liikkeitten takia. Punaisen nauhan saaneiden kehässä oli siis kolme meidän porukasta, joten kiitokset Jarmolle Sanin handlaus avusta, täytyy sanoa että nyt kun näki miten joku kunnon esittäjä vei niin Sani liikkui tosi hyvin ja kehui Jarmo miten sai asetellakin Sania seisomaan, häntäkin kesti selän päällä melkein kokoajan! Tämä oli hirmu hyvä harjoitus Sanille etenkin, vieras esittäjä "lennosta" ja Rovaniemen näyttely tulossa, pidän peukkuja tytöille (kun Sirukin sinne on ilmoitettu kerta). Sani karsiutui punaisten joukosta pois, samoiten Severi hetkeä myöhemmin mutta Uuke jatkoi aina loppumetreille asti ja kisasi tiukassa seurassa, juoksutusta siis piisasi :) Uuke lopulta PUN2 häviten silkkiterrierille joka oli lopulta BIS1 myös, ettei siis huonolle hävitty ollenkaan :) Siru esiintyi sinisen nauhan saaneissa ja sijoittui siellä sijalle SIN5.

Nyt ei olekaan mätsäreitä, ainakaan vielä, tiedossa yhtään. Tosi kiva harrastus muoto, ollaan innostuttu tosissaan siitä :)

Ensi viikolla aloitamme Uuken kanssa molempien ihka ekan toko-kurssin, katsotaan ollaanko aivan toivottomia tapauksia :D VEPE-kurssille ei mahduttu mukaan, mutta jospa sitten taipparitreeneihin mahdutaan ja päästäisiin myös mejäilemään.

Seuraava oikea näyttely koikkereilla on erkkari 10.7. Riihimäellä. Sani tosiaan käy Rovaniemellä nyt tulevana viikonloppuna ja Windykin on ilmoitettuna pitkästä aikaa näytelmiin, Mäntsälä heinäkuussa odottaa :)