Sani matkasi Taru-Marin ja perheensä kanssa Kokkolan näyttelyyn jossa hienosti tuloksena AVO ERI2, kivalla arvostelulla, tällä kertaa tuomari tosin tykkäsi pienemmistä mitteleistä. Tuomarina kroatialainen Natasa Blanusa.

Simo näytteli samaan aikaan Juvalla tiukan Harry Tastin kehässä ja tuloksena AVO EH, arvostelu oli yksi parhaimmista mitä Simo on saanut tähän asti. Joten arvostan tätä joksikin "vain" EH:ta aika paljon. Tast tykkäsi Simon päästä ja kehui sitä kovin, myös eturinta sai erityismaininnan jopa harjoitusarvostelija Jari Laaksolta. Takaliikkeet oli huonot ja niistä sakotettiinkin sitten. Liikkeistä rokotti lähes jokaista ja rodusta ei roppia tullutkaan sitten, ei myöskään mu-ruistakaan! Tiukka mutta linja piti silti aika hyvin.

Vietin itse koko viikonlopun Juvalla ja naamahan siellä taas paloi, olo on kuin ravulla nyt.. Olimme Uuken kanssa pidennetyllä viikonloppulomalla Mikkelissä vanhempieni luona, huomenna suuntaamme takaisin kotiin. Uuke on viettänyt minilomansa lähinnä järvessä lillutellen, koiruus rakastaa vettä ja uimista niin paljon että perjantaina ei malttanut tulla järvestä pois edes pissimistä varten vaan seisoi pokkana keskellä aukeaa vettä ja nosti koipea! Lorotti siinä sitten antaumuksella "aaaaah" ilme naamallaan ja sitten jatkoi taas vesileikkejään. Koiven nosto ei osunut siis mihinkään mättääseen tai rantapenkereeseen, vaan ihan avoveteen! Huh..

Pentusia suuntaan katsomaan aiemmasta tahdista poiketen vasta tiistaina, huomenna en ehdi. Ensi viikolla taitaa olla ekat pennunkatsojatkin jo tulossa kylään, kiva tavata uusia ihmisiä! :)