Tänään lähti viimeinenkin ipana omaan kotiinsa, sattumien kautta sekin muutti Saarijärvelle. Heidin mukana Milan hakumatkalla oli hänen serkkunsa Tiina & Markus jotka ihastuivat pentuun kovin, meni vuorokausi kun sain puhelun jossa he ilmaisivat yhä kiinnostuksen pentuun ja tänään sitten riiviö muutti heidän luokseen. Kutsumanimen saan tietooni myöhemmin. Nyt pääsee siskokset sitten leikkimään jatkossakin keskenään ja varmasti touhuavat muutakin yhdessä :) Tosi kiva juttu! Nimekseen Adelaide sai Dina.

Soittelin tänään pojan kuulumisia ja Ritva oli oikein tyytyväinen pieneen terroristiin joka maistelee hampaillaan kaikkea. Se syö hyvin, nukkuu yöt hyvin ja on tosi pirteä pakkaus. Oman nimensäkin jo osaa melko hyvin ja luoksetulee samalla tyylillä kuin meillä eli 100-lasissa. Sain aika hyvin kaikki pennut opetettua tiettyyn suulla naksutteluun ja kutsuun jolla kaikki tuli heti luokse ja kovaa :) Pojan kutsumanimeksi oli tullut Jeri :)

Sain tänään Milasta kuvia ja kuulumisia. Hyvin on kotiutunut Milakin ja saanut hienon pedin itselleen. Myös yhteiselo Heidin 3v tytön kanssa sujuu hyvin.

Täytyy myös mainita että Kiljun jäätyä yksin tutustuimme hihnassa kulkemisen saloihin pari kertaa. Kävimme etupihan suuressa maailmassa eilen ja tänään, eka kerta oli niin ekaa kertaa kuin voi kuvitella. Toinen kerta sujui jo melko hyvin. Näimme naapureita jotka oli ihania, kaikkia moikattiin hännät heiluen. Tapasimme myös naapuruston berninpaimenkoiran jota mentiin innolla moikkaamaan, eikä pelottanut yhtään! Itsesuojeluvaistoa ei siis ollut. Koira oli kiltti ja sitä nuuskuteltiin hetki.

Mielestäni pennut saivat hyvät eväät uusiin elämiinsä meillä, olivat perus makkari/olkkari pennut ja saivat paljon kaikkea kokemuksia ja niihin panostettiin täysillä ja yksilöllisestikin toki. Tästä on hyvä jatkaa :)

Windy mamma palautuu huomenna kotiinsa, tosin ei mene kotiinsa kun Charlotta on rapakon takana reissussa mutta vien Windyn hoitopaikkaan jossa Ruubenkin odottelee. Samalla piipahdan yön yli Mikkelissä ja pian Uukekin palaa kotiin "joululomalta" ja pääsemme jatkamaan Kaverikoira vierailuja entiseen malliin :)