Viime torstaina oli Kennelkerhon hallituksen kokous jonne tällä kertaa pääsin paikallekkin, paljon kaikkea kivaa pääteltiin ja juteltiin. Vauhdikasta menoa oli myös koska talouden 10 viikkoinen dalmis pentu oli "vähän" vauhdikas, ikinä en ole NOIN energistä pikkupirua nähnyt! Se ei ollut hetkeäkään paikoillaan, tai no jos oli niin hampaat kävi kokoajan, illan aikana se ehti maistaa seinää, ovenkarmia, portaita, pöydän jalkaa, sohvaa, rottinkikoria, kenkiä, takkeja jne jne kaikkeen mihin pieni pilkullinen poika yletti, se myös kokeili hampaita, oikea riiviö! Mutta aika söpö silti ;)

Lauantaina aamuyöstä startattiin kohti messaria jossa menikin koko viikonloppu turistin hommissa. Molempina päivinä katselin koikkerit ja mittelit (lähes kokonaan), valitettavasti rodut meni hiukan päällekkäin ja muutaman mittelin missasin, mutta pääasiassa aika monta niitäkin näin. Onnea menestyneille molempiin rotuihin molemmille päiville! :) Yötä oltiin Cumulus Airportissa ja illalla nautittiin hyvää ruokaa Huviretkessä, kiitokset seurasta Niinalle ja Sannille. Yön jouduin valitettavasti nukkumaan yksin, koska petturi Saku-dalmis, vaihtoi omistajansa Sannin sänkyyn. Vaikka muuten illalla mun vieressä olikin, ei sitten yöksi seura kelvannutkaan :( Dalmiksia katsellessa selvisi sellaisetkin hauskat asiat kuin että dalmis uroksilla on pilkulliset pallit! Wow, uutta infoa mulle. Sakun suuta tutkiessa paljastui myös että sen limakalvot suussa on pilkulliset, ja vieressä kun tuo makaili niin tassunpohjan anturatkin oli pilkulliset.. pilkkuja täynnä koko koiruus, siistiä! Aina oppii jotain uutta.

Kiitokset Kennelkerholle matkalaisineen mukavasta reissusta, kaikki sujui hyvin ja menestystäkin bussiimme tuli molempina päivinä, onnea niistä!

Eilinen oli itsellä vapaapäivä, tein edellisellä viikolla tunteja sisään jotta sain levätä maanantain. Tiedä sitten oliko tuo niin lepoa.. Tänään olin Taru-Marin ja Sirun mukana Tampereen ryhmiksessä, jossa oli hienot 19 koikkeria paikalla - ryhmiksessä! Novan Fasu-sisko oli paikalla myöskin ja hienosti ROP-PENTU, onnea! Siru oli valioiden kakkonen ja PN3, sisko Dina voitti nartut ollen myös roppi, hienon paluun Dina tekikin kaiken aiemman tapahtuneen jälkeen, onnea ja toivottavasti heitä nähdään jatkossakin taas kehissä. Urosten paras oli Jake. Muutama mulle uusi koikkeri oli paikalla, oli kiva nähdä heitäkin.

Lauantaina on Sanilla agikisat, kaksi rataa, ellei juoksut ala ennen sitä ;) Jännään tuloksia kotosalla kun en paikalle pääsekkään. Sanin tuleva sulho kävi silmätarkissa juuri ja silmät on yhä terveet, nyt odotellaan vain juoksuja sitten.

Uuke palaa lauantaina lomalta kotiin joten sitten loppuu meillä hiljaiselo ja päästään treenailemaan ja lenkille. Uuken tavoite on ensi vuonna jatkaa harrastuksia, sillä lääkitysrintamalla näyttää siltä että lääkkeistä saatetaan voida luopua odotettua aiemmin jo, kokeillaan ainakin, joten jospa saisimme jatkaa harrastelua sitten uudestaan. Nikkekin tähtää koikkeri-erkkariin ensi kesälle, josko lääkitys sallisi osallistumisen eli siis lääkkeistä olisi päästy eroon ennen sitä. Toivotaan!

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE!