Syyskuisia kuulumisia ekaksi treenien merkeissä :) Jouduimme olemaan Uuken kanssa reilu viikko sitten poissa harkoista, oman kuumeiluni takia. Sen jälkeinen harkkakerta olikin edellisten asioiden kertaamista, tauko ei tehnyt hyvää joka osa-alueella vaan niinkin yksinkertainen asia kuin paikalla olo (joka Uukella on tähän asti ollut hallussa) piti tehdä moneen kertaan kun koiruuden mielestä paikalla ollut koiranpentu olisi ollut superisti kivempaa. Leikitti siis kovasti, mutta eihän koulussa leikitä, se selvästi masensi koirapoikaa ajoittain. Mutta harkkojen loppua kohti muisti alkoi toimia ja herneet taisi kohdata päässä.

Perustottelevaisuus kurssi jatkuu meillä edelleen torstaisin mutta uutena lisänä tulevalla viikolla alkaa tiistaisin agility! Odotan innolla, josko tuo adhd saisi suunnattua energiansa ja intonsa nyt oikeaan lajiin. Juoksukisat meinaan oli eniten Uukea kuin voi vaan olla, josko agilitykin sitten? Toko on sille liian pilkun viilaamista ja keskittymistä vaativaa, mutta yritetään me sitäkin jatkaa.

Pentutoiveita on ilmassa vihdoin ja viimein. Windy on astutettu tällä viikolla Simolla pariin otteeseen ja pentuja on toiveissa viikolla 44/45. Nyt odotamme ja jännitämme vain ultraa. Sen jälkeen lisätietoa taasen :) Ensikertalaiset hoiti homman hyvin ja nopeasti, Simo nautiskeli molemmilla kerroilla n.20 minsan verran kiinniolosta. Windy oli ollut aluksi vähän ujo ja hämillään kosiskelijasta, mutta oli ollut hyvin suostuvainen ja häntäänsä käännellyt kovin. Toisella kertaa kaikki sujuikin vielä paremmin sitten jo, taisivat muistaa mistä oli kyse ;)

Tänään meillä oli koikkeri tapaaminen Muuramessa. Paikalla oli 10 koikkeria, yksi uusi tuttavuus oli paikalla jälleen, Pihtiputaalta Manusia´s Fraukje eli Elli. Kiva oli nähdä tyttöä :) Kiva uusi paikka tapaamiselle metsässä ja järven rannalla. Koirilla näytti olevan kivaa ja jälleen mahtui urokset ja nartut sekaisin irti juoksentelemaan. Urosten kesken ei nyt ollut kuin pari pullistelua, lähinnä kun porukan nuorin kävi uhittelemassa yhdelle vanhemmalle urokselle. Nartuissa taas oli pientä eripuraa parilla, taisi johtua siitä että yksi narttu haukkui ja "härnäsi" muita ja sai sillä aikaan rähinää - naiset ;) Uukeakin koetti pari haastaa "matsiin" mutta fiksu poika käänsi päänsä pois ja jatkoi matkaa välittämättä tuijottelusta. Tällä kertaa Uuke ei kokenut suurta rakkautta ketään kohtaan, vaan lähinnä juoksenteli omiaan, kahlaili vedessä ja hengaili vain. Jokusen kerran sai juoksuhepuli-leikkimisyritystä aikaan Severin sekä Ellin kanssa, mutta yllätyksekseni Kiia ei nyt ollut ollenkaan kiinnostava. Kahdella ekalla kerrallahan Uuke on ollut aivan Kiian lumoissa, hitusen jopa liikaakin..

Alla yhteisposeeraus porukastamme, täältä voitte katsella muita otoksia tapahtumasta: http://smg.photobucket.com/albums/v647/dischile/koohoja/

Niki, Siru, Severi, Jasu, Kiia, Uuke, Nini, Assa, Elli ja Miska eli virallisesti seuraavanlaisesti:

Bella Belleza´s Miska "Miska"
Black Amiikos Allertsje Achsa "Assa"
Black Amiikos Nini Nelisa "Nini"
Black Amiikon Ulert Uwkje "Uuke"
Cavalriina´s Saxon Santana "Severi"
Cavalriina´s Unna Unella "Siru"
Estaika´s Desertsun "Niki"
Manusia´s Fraukje "Elli"
Muskettikoiran Tähtisade "Jasu"
Oorbellen Jessica "Kiia"