Viikko sitten vierähtänyt kiireen keskellä..pahoittelut!

27.7. eli keskiviikkona kokoustelin Keski-Suomen Kennelkerhon hallituksen asioiden parissa, nautimme hyvää ruokaa ravintola Alibabassa ja kivaa oli. Jyväskylän rallin tunnelmissa fiilisteltiin vähän, ohi ajoi useampi ralloauto meinaan ;) Hurjana alkoholistina join kesän ekan siiderin terassilla siinä muita odotellessa ja ralliautoja katsellessa, ihan oli kovat ryyppäjäiset siispä..

Torstaina oli B-pentueen pentutarkin aika. Viisikko matkusti ekaa kertaa autossa, aivan hiljaista sakkia ja siellä ne boxissa istuskeli ja miettivät maailman menoa. Lääkärissä oli myös hiljaista ja rauhallista sakkia. Eläinlääkäri ihmettelikin miten ovat kilttejä ja rauhallisia.. vieraskoreita vai järkyttyneitä matkasta? :D Kaikki pennut sai terveen paperit ja olivat ihailtavan hienosti paikoillaan. Mitä nyt pari vähän stetoskooppia maisteli sydänkuuntelun aikana.. Torstain puntarin tulokset löytyy kotisivuilta, pentueet osion kautta.

Perjantaina vietin päivää kokoustellen Jennyn luona Keski-Suomen Spitzien hallituksen asioita. Kovasti saatiin asioita päätetty neljän hengen kokouksessa, ei se määrä vaan laatu ;)

Perjantai-illan ja koko lauantain vietimme Uuken kanssa rallivapaata. Mieheke kun matkasi kavereidensa kanssa ralleihin, me herkuteltiin kotosalla ja nautittiin vapaasta ajasta.

Sunnuntaina suuntasimme Taru-Marin kanssa Poriin näyttelyyn. Mukana matkasi Sani ja Nokialta nappasimme Dinan (Dischile´s Adelaide) kyytiimme. Porissa oli ihanan paljon tuttuja, ja tulipa juteltua taas parin uudenkin koiraihmisen kanssa. Tapasin myös Adan kasvattajat Riitan ja Timon, oli mukava vaihtaa kuulumisia! Hienointa oli nähdä paikalla monta sukulaiskoiraa, Windyn isä Vili ja emä Jasu olivat paikalla, Viliä en ollutkaan koskaan nähnyt livenä joten oli kiva päästä rapsuttelemaan poitsua. Dina ei hirmuisesti innostunut isovanhemmistaan, nuuskaisi ja katteli sitten kauempaa vain. Myös Windyn veli Hupi oli jälleen paikalla, Dinan eno :) Sukukokous oikein kunnolla. Harmi etten ehtinyt ottaa kameralla kuvaa koko porukasta.

Käytin Dinan alkumittauksessa, joss selvisi että tuomari herra Serbiasta ei ollut mittaa käyttänyt ilmeisesti koskaan ennen. Sen verran piti ohjata ja neuvoa sen käytössä meinaan. Räpellyksen jälkeen tulokseksi tuli 27cm!! Se vähän huvitti mua mutta niin myös montaa muuta, moni arvelikin että oikeatulos voisi olla joku 32cm. Dina esiintyi ekaa ja vikaa kerta pentuluokassa, vähän pelleilyksikän se meni pennun kanssa mutta silti hienosti ROP-PENTU tuloksena :) Tarvitsee vain aikaa ja harjoittelua, hyvä siitä tulee kun kehittyy, nätti tyttö ja kivasti oli vieraiden matkassa muutenkin. Alku shokki kun meni ohi, ei jaksanut enää haukkua kaikkia koiria, parkkipaikalla vielä piti komentaa toisia koiria mutta sitten ilmeisesti tajusi että niitä tulee ja tulee, suottapa haukkua kaikkia :D Kiitos Tiinalle kun sain tyttösen mukaamme. Tästä se ura nyt alkaa.

Tänään suuntasin Äänekoskelle pentujen luokse erään pennunkatsojan kyydissä. Tämän reissun myötä on nyt kaikki pennut varattuja :)

Huomenna suuntaan Äänekoskelle taas, silloin on kahden pennun aika muuttaa uusiin koteihinsa. Baccara ja Bebe lähtevät huomenna, siitä lisää illalla.