Tänä aamuna lähti poika eli Arafura suureen maailmaan. Poika matkasi tosin aika lähelle ja jäi Jyväskylän kupeeseen Säynätsaloon, että pääsen näkemään useasti ja käyttämään itse näyttelyissäkin tarvittaessa :) Kutsumanimi tarkentuu myöhemmin, täytyy joulun jälkeen soitella ja kysellä nimeä sekä kuulumisia. Onnea elämään pentusen kanssa Ritvalle :)

Tyttökaksikko eikä Windy huomannut yhden puuttumista mitenkään, samaa rallia meillä vedetään vaikka veikka lähtikin.

Yllättävää, mutta näinkin kovilla pakkasilla (mittarissa -27) pennut viihtyvät ulkona jonkin aikaa, lumen riemu on keksitty ja siellä onkin kiva peuhata. Tuntuu että mitä kovempi pakkanen, sitä kovempi vauhti on! Hulluja, mua ja Windyä paleltaa odotella tuolla takapihalla koska ipanat tahtoisi tulla sisälle, hyvin ne tosin kertoo koska tulee vilu (joko tulevat jalkoihin sen näköisenä että KYLMÄ tai raapivat ovea merkiksi että tahtovat sisälle).

Lauantaina lähtee Sukka eli virallisesti Avalon Beach Saarijärvelle, Sukka saa nimekseen Mila ja on sijoitustyttöseni josta toivon aikanaan tämän linjan jatkajaa. Mila lähtee agilitykoiraksi, näyttelyissäkin toki käymme jokusen kerran mutta pääharrasteet on muualla.

Kilju (Adelaide), joka ei enää olekaan nimensä veroinen vaan on iän myötä hiljentynyt, etsiskelee vielä omaa kotiaan. Mutta katsotaan mihin päätöksiin nämä pari kyselijää tulevatkaan.

Nyt rauhoitumme joulun viettoon.

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE! :)