Kävimme viime sunnuntaina Heinolassa SSKY:n erikoisnäyttelyssä kaikkien kolmen mittelimme kanssa. Windy-pikkuinen esiintyi kivasti, se mitattiin 33cm joten kasvua on tapahtunut :) Tuloksena niukalla karvalla NUO EH4. Simo oli ainokaisena nuortenluokassa, oman näköisellä arvostelulla jälleen erittäin hyvä - nyt NUO EH1. Sani, totaalisen karvaton, esiintyi junnuissa eikä saanut anteeksi karvattomuutta, tuloksena muuten kivan arvostelun kerta JUN H.

Tällä viikolla on ollut puuhaa jos jonkinmoista..

Maanantaina oli toko-kurssin vika kerta Uuken kanssa. Loppukoe ei mennyt ihan putkeen, mutta kokeenomaisesti tehden parista liikkeestä olisi tullut 10, parista muutama vähemmän ja tietysti jottei menisi liian hyvin, nollakin irtosi helposti - jos pisteet olisi siis laskettu :D Kaikenkaikkiaan hyvä suoritus, ottaen huomioon Uuken taidot ja sen että tokoiltiin ekaa kertaa.

Keskiviikkona olimme mätsärissä. Keski-Suomen Kennelkerhon 40v juhlaviikon mätsärissä. Koiria oli paljon ja tunnelma kiva, hyvin järjestetty tapahtuma! Tuttuja oli paikalla muutama ja mitteleitäkin parisen kappaletta :) Uuke oli pienissä aikuisissa SIN2! Sani junioreissa (alle 24kk) PUN3 ja Taru-Marin Siru pienissä SIN ilman sijoitusta. Severi ei päässyt mukaan, koska oli joutunut aiemmin päivällä Taru-Marin trimmailun kohteeksi ja samalla katosi pitkät karvat persuksista :D

Torstaina, eli tänään, alkaa Uuken kanssa tottelevaisuuskoulutuksen peruskurssi Taitavilla Tassuilla. Sinne on lähtö aivan pian. Tästä lisää myöhemmin, mitä tehtiin yms.

Lauantaina on edessä Leppävedellä koirien juoksukisat. Meiltä lähtee sinne 3 joukkueen edustus (2 koikkerijoukkuetta ja 1 mittelijoukkue). Ollaan harjoiteltu parikin kertaa ja koirat pinkoo kovaa. Ne myös tykkää touhusta, sillä odotteluvaiheessa ne huutaa kuin palosireenit - kivakiva :D

Sunnuntaina on edessä Heinolan näyttely, jonne lähdemme 4 koiran voimin (Uuke, Siru, Sani ja Windy). Viikko tästä suuntaamme Tervakosken kv:hen Uuken ja Sirun kanssa.

Windyn juoksuja odotellaan. Windy & Charlotta muuttaavat sopivasti syyskuun alussa takaisin Mikkeliin Orimattilasta, kun opinnot taas jatkuu. Asunto heillä vaihtui ja uusi asunto on aivan Simon & Maijan asunnon vieressä, joko sama talo tai viereinen! Mitä sattumaa!! :) On siis lyhyt astutusmatka ainakin..

Sanin astutus siirtyy ensi kevääseen. Urosta olen miettinyt, pari kiinnostavaa ja sopivaa on mielessä. Odotan että tapaan ykkösvaihtoehdon livenä pian ja sen jälkeen teen päätöksiä, tarvitseeko kakkosta edes käydä katsomassakaan. Ihan eka uros, josta tykkäsin kovasti, piti hylätä lähisuvussa olevan epilepsia epäilyn takia. En halua ottaa riskiä ja käyttää sellaista urosta jonka sisaruksella on epi-tyyppisiä oireita (tosin, voi olla muutakin kuin epiä, mutta kun ei ole varmuutta vielä..). Harmi homma, uros oli komea ja hyvä luonteinen! Toivotaan ettei ole epiä, jotta voisin tuota urosta käyttää joskus myöhemmin sitten.