..on raikas talvisää.. ja sitä rataa.. Lunta on tullut viimepäivinä aika kiitettävästi, kiitos nyt riittäisi jo, alkaisi olla tälle talvella ihan riittävästi ja vähän jo liikaakin.

Meille ei kuulu suuremmin mitään uutta. Uuke on vanhemmillani hoidossa, yhä, ollut siellä lokakuun lopusta asti ja nauttii maalaiskoiran elämästä Niken kaverina täysillä. Tiedä sitten saanko sitä enää edes takaisin sieltä, mutta ellen saa, täytyy ruveta miettimään uutta koiravauvaa talouteen myöhemmin. Tällä hetkellä päivät täyttyy työharjoittelusta kiitettävästi, jatkosoppari tehtiin juuri ja se ylettyy maaliskuun loppuun asti. Duunin kautta on saanut monta uutta suhdetta solmittu, mm.kesäiseen mätsäriin löytyis sponsorikin tuolta kautta koska meillähän on myynnissä myös lemmikkien ruuat ja tarvikkeet ;) Edustajien tapaamisesta on siis hyötyä ja kovasti! Tieto-taito karttuu hirmuisesti ja on mukava rupatella asiakkaiden kanssa mistäs muustakaan kuin lemmikeistä ;) Paljon siis saa irti duunista ja jokainen päivä on erilainen, vaikka samalla kaavalla muuten kyllä mennään pitkälti.

Tasaisen rauhallisiin päiviin mahtuu myös aina jotain negatiivistä. Ei riitä että olen ollut huono-onninen, ilman 13.perjantaitakin (jolloin ei muuten sattunut mitään!), olen viimeisen kirjoituksen jälkeen mm.kaatunut liukkaalla tiellä satuttaen oikeanpuolen lonkan ja ranteen, repäissyt nilkkani töissä auki terävään metalliseen hyllyn kulmaan, iskenyt itseäni rikkalapiolla silmäkulmaan (verta tuli muuten pienestä naarmusta aika paljon!), saanut vieraalta koiralta hammasta käteeni ottaessani irtokoiraa kiinni yms pientä.. Tänään negatiivisuus ei satuttanut fyysisesti mutta henkisesti kyllä: mieltä ylentävää oli saada taas kuulla sitä iän ikuista virttä mitä toiset jaksaa jauhaa tietämättömyyttään, että kaikki koirankasvattajat on rahan ahneita huijareita. Tämä juttu irtosi siis uuden Koiramme-lehden myötä, kun siellä oli tuttu ja tätä ennen kohtuu kunnolliseksi luokiteltu kasvattaja saanut sanktiot. Se sitten teki taas sen että yleistettiin piireissä tuo asia että KAIKKI on samanlaisia.. Jepjep.. Onneksi kaikki ei ajattele samoin vaan suurinosa kasvattajista tekee hienoa työtä rotuaan ajatellen ja myy pennut kunnollisiin koteihin ja kiitos siitä, niitä ihania ostajia on tarjolla ja yhteydet pelaa puolin ja toisin. Itse olen saanut kaikille pennuilleni ja sijoituskoirilleni mitä ihanimmat kodit omistajineen ja haltijoineen, sitä ei pahat puheet muuta mihinkään. Toivottavasti näin olisi jatkossakin, kiitos Hile teamin väki! :)

Ohessa muutama jouluna otettu kuva pojista, kun ei tässä muutakaan oikein ole eikä viitsi koirablogissa omista töistä höpistä ;) Päivitellään tänne taas juttuja kun on jotain mistä kertoa, tärkeimmät tiedot välittyy facen kautta nykyään kaikille, onneksi.

Uuke vietti joulun kuten muutkin päivät, leikkien :D

Lunta satoi jouluksi onneksi, se tosin suli sitten nopeasti pois, mutta edes aattona oli valoisaa ja valkeaa :)

Aattoon kuului perinteisesti joululahjojen avaus

Uuken malliin

Ja Niken

Bonuksena vielä Nikke lumisella pihalla