Sani osallistui 2.5. elämänsä ensimmäiseen mätsäriinsä kera haltijansa Taru-Marin, jolle match show:ssa oleminen oli myös ensimmäinen kerta.

Heidän perheen koikkerit olivat myös kehässä, luppakorvaisissa, ja toinen sai punaisen nauhan ja toinen keltaisen mutta kumpikaan ei sijoittunut. Sani esiintyi pystykorvaisten kehässä ja sai keltaisen nauhan, jonka jälkeen voitti keltaisen nauhan saaneet ja jatkoi BIS-kehään matkaansa, jossa sijoitukseksi irtosi BIS-6 sija, onnea!!

Sani on myös aloittanut agilityn alkeiskurssin ja tykkää siitä kovasti! Laitetaanko tavoitteeksi tälle vuodelle möllikisat jo? ;)

Toivottavasti Simo sekä Sani muistavat mätsäriköytökset ja esiintyvät yhtä hienosti 13.5. Kangasniemellä :) Sinne lähtee myös Uuke mukaan, mutta lähinnä vaan siksi että en viitsi sitä yksin jättää kotiinkaan, koikkereita kohtasi tuomarimuutoskin vieläpä joten odotukset eikä toiveet ole korkealla.. Valioluokan uroksia on useampikin siellä joten meittin kippurahäntä ei todennäköisesti ole kovin korkealla menestyslistalla..mutta jospa mittelit sitten korjaisivat sen asian, toivotaan!

15.5. menen itse Äänekosken ryhmikseen kehäsihteeriksi, pitkästä aikaa, edellinen kerta taisi olla Mäntyharjulla viime elokuussa, muistaakseen? Joten onhan se jo aikakin käydä muistelemassa noita hommia miten ne menevätkään.

Kaikkea näitä häppeninkejä ennen pyörähdetään pikamatkalla Niken kanssa Norjassa äitienpäivänä, Kristiansandin KV odottaa meitä, se onkin sitten ensimmäinen vierailu ko maassa näyttelyn merkeissä, toivottavasti ei jää viimeiksi :) Kuulumiset sieltä sitten reissun jälkeen.

Pentu-uutisrintamalla tapahtuu hiljaa ja harkiten kaikenlaista. Windyn sulho odottaa terveystarkkiin menoa, toivottavasti tulokset on priimaa jotta tätä ihastuttavaa poikaa voisin käyttää pikkumustallemme. Sanin sulho on ollut "alusta asti" selvillä jos terveystulokset sen sallivat ja niinhän ne sallii, yritämme siis yhdistää nämä meidän kengurut joskus toisiinsa ja saada täysin uutta verta sillä tavalla. Ulkomuodollisesti odotukset ei ole Simo-Sani yhdistelmästä korkealla, koska molemmat on hiukan erinäköisiä kuin täällä olevat mittelit jo, mutta eihän sitä koskaan tiedä millaisia sieltä syntyisikään? Mutta en lähdekään ekana katsomaan ulkonäköä yhdistelmässä vaan aivan muita ominaisuuksia. Värit on arvoitus, takana on "kaikkea" joten pennut voi olla melkein mitä vaan. Ulkonäkö on jännitys mutta jospa luonteet tulisi vanhemmilta, ne on täyden kympin arvoiset molemmilla koirilla! Ja terveys molemmilla priimaa.

Jotta pentu-uutiset ei keskittyisi vain näihin mitteleihin on koikkeririntamallakin pientä elonmerkkiä ilmassa, odottamani yhdistelmä on vihdoin ja viimein päässyt yhdistymään pari päivää sitten ja nyt pidetään peukkuja tuleeko narttu kantavaksi ja mitä sieltä syntyisi :) Tämän lisäksi on pentuvaraus toisessa maassa myös ja sieltä jahka joskus pentuja tulee on mulle tulossa narttupentu, tai no sijoitukseen se menee. Toiveissa siis vihdoin ja viimein että tänä vuonna koikkerin saan sijoitettua muualle kasvamaan, kenties jos suunnitelmat ja astutukset onnistuu sijoitukset ei jää vain yhteen ;) Katsellaan rauhassa!

Alla kuva Sanista ja osa mätsärin palkinnoista :)