Taas on melkein viikko vierähtänyt päivittämättä blogia :(

Uuke tuli "joululomalta" takaisin lauantaina. Se vietti ansaittua lomaa vanhempieni luona maalla Niken kaverina samalla kun itse panostin kaiken aikani Windyyn ja etenkin pentuihin jotta ne saavat hyvät alut uusiin elämiinsä reippaina koiran alkuina. Kuulumisten mukaan sellaisia ne ovatkin, hienoa :)

Lauantaina kävin pitkästä aikaa tekemässä jotain virallistakin, meillä oli Keski-Suomen Spitzit ry:n hallituksen kokous. Olen yhdistyksen varapuheenjohtaja ja saimme päätetty monta kivaa asiaa. Näistä merkittävimpiä on mm.4.2. Koirasportti uimanaan tutustuminen (Uuke pääsee taas uimaan!), 17.4. möllitokon järjestäminen ja 15.5. mätsärin järjestäminen.

Sunnuntaina kävimme pystykorvatapaamisessa ja suuntasimme Kuokkalasta jäälle koirien kanssa. Pystykorvia oli 8 koirastamme 5 :D Tosin uutta jengiä ei mukana ollut näin ihmisiä ajatellen vaan kaikki hurjat 4 tunsi toisensa entuudestaan, koirat ei olleet kaikki toisiaan nähneet. Rotukirjo ei ollut järin laaja: Koikkereita edusti Uuke, Severi ja Siru, mitteleitä Sani ja Nala, japseja Nemo ja Mila, kleinejä edusti vain Piko - sitäkin suuremmalla egollaan ;) Hyvin meni lauma keskenään irti ja hihnassa, vaikka oli vieraita uroksia ja narttuja ei rähinöitä syntynyt. Piko koetti pienimpänä uroksena kyllä haastaa ja ärsyttää Uukea ja Severiä, mutta ei se toiminut. Uuke kertoi heti alussa mitä ajatteli asiasta - kaatoi Piko raukan hankeen ja seisoi hetken hiljaa sen päällä kunnes jatkoi juoksemisrallia :D Se oli Uuken tapa kertoa että antaa olla, loppumatkan ajan Uuke käänsi vain päänsä aina pois haukkuvalle Pikolle. Uuke ja Severi harhauttivat Pikoa hienosti muuten myös juoksemalla umpihankeen jäällä karkuun, ei pikkuinen Piko sinne päässyt mukaan :D

Uukea ei vieraat nartut kiinnostaneet kovin paljon, jokaista nuuskaisi ohimennen ja se oli siinä, mutta kyllä se niiden kanssa juoksi sitten ja leikki. Sirulta oli juoksut loppuneet viikko-puolitoista sitten ja sen Uukekin havaitsi, mutta koska näiden kahden arvojärjestys on selvä, Uuke tyytyi vain pariin nuuskaisuun kun korville tuli heti. Uuke tietää että Siru ei tykkää persuksen nuuskimisesta ja hyvin se sen muistaakin, myös juoksujen aikaan. Mehän kävimme viime talvena lenkilläkin vaikka Sirulla oli juoksut, ei ongelmia.

Huomenna täyttää Niken pennut taas vuosia, Black Amiikos O-pentue juhlii 4v synttäreitään! :) Onnea Niilo, Ofko ja Tinka sekä pari pentua joista en tiedä mitään :( Aku katselee synttärijuhlia pilven päältä käsin valitettavasti :(