Nyt on pentuset lähteneet omiin koteihinsa. Kovin on hiljaista meillä nyt. Ensimmäisenä lähti viime torstaina heti kun 7-viikon raja täyttyi poika Congo Pepper joka sai omassa kodissaan Äänekoskella nimekseen Devi, koirakaverina poitsulla on dalmis.

Perjantaina lähti ensiksi iltapäivällä Sani-mamma kotiinsa, kävivätpä vielä M&M puntarin kautta ja Sani oli laihtunut n.2kg pentujen myötä! :O Kilon verran pitäisi saada takaisin niin olisi ihanne painoinen, ehkä.. Hetki tästä niin uuteen kotiinsa Jyväskylään lähti sijoitukseen Chili Pepper, kutsumanimeksi tyttöselle jäi Chili. Saman päivän aikana lähti myös Pertunmaalle hoffin kaveriksi Cayenne Pepper, tutummin Tiltu :) Tiltu olikin porukasta ainut joka meillä oppi nimensä kohtuu hyvin ja tuli luokse kutsusta,  Chilin kuulo oli valikoivampi selvästi :D

Tiltu

Chili

Koiramaisesti hiljennyimme vain hetkeksi koska lauantaina käytiin terveystarkissa 3 koiran voimin, neljä piti olla mutta Jeren tulo peruuntui. Ensin tutkittiin Ada (Kastanjan Adelaide) ja suvun PRA-peikko jännitti kovasti, mutta onneksi tyttönen sai terveen paperit eli silmät terveet ja polvet 0/0 :) Seuraavana jännitettiin Milan (Dischile´s Avalon Beach) tuloksia, silmät terveet ja polvet 0/1, jotka ei agikoiran menoa haitanne yhtään. Viimeisenä oli uusintarkkilaisena Sani (Mibuddi Ozka Miss Jedda) jolle myös terveet paperit eli silmät terveet ja polvet 0/0! Kiitos Heli, Heidi ja Taru-Mari että tulitte paikalle! Terveille tyttösille voidaan nyt ruveta miettimään tulevaisuudessa sulhoja ;)

Lauantaina tuli myös iloisia uutisia Pertunmaan näyttelystä missä Paula ja Nova misseilivät. Paula Rekiranta tykkäsi Novasta ja tuloksena oli JUN ERI1, SA, PN2, SERT - onnea!

Ensi kuussa misseillään taas, parinkin koiran voimin. Tästä se kesä ja näyttelykausi lähtee pikkuhiljaa käyntiin.

Omat kotisivut odotuttaa vielä itseään, pikkuhiljaa niitä rakentelen, yllättävän hidasta puuhaa rakentaa kaikki alusta.