Pennut kävivät tänään pentutarkastuksessa ja samalla ne saivat sirut niskaansa. Pennut autoilivat ekan kerran, en tiedä ääntelikö ne autoilun takia vai siksi että ne oli suljettu kuljetusboxiin ja vapaus riistetty :D Eivät ne suoraa huutoa huutaneet, mutta ääntä availivat kuitenkin jonkin verran, tai lähinnä yksi piippaili ja kitisi eniten.

Itse tarkastukset sujui hyvin ja vauhdilla. Pennut eivät olisi millään tahtoneet rauhoittua paikoilleen ja tästä syystä mm.uroksen kivesten tarkastelu oli yhtä tuskaa. Varmuudella ei voida siis vielä sanoa oliko siellä kaikki ok ei vai. Yksi sieltä löytyi mutta pojan mielestä touhu oli niin tyhmää että kiemurteli ja laittoi vastaan hirmuisesti! Mutta n.2 viikkoa sitten meillä kävi entinen eläinlääkäri, nykyinen koiratuttuni (mm.kasvattaja ja Kaverikoirahommissakin mukana olija) joka löysi pojalta molemmat kivekset, en siis ole huolissani vielä.

Purennat oli kaikilla ok, sen tosin olin nähnyt itsekin jo ajat sitten kun noiden suuta olen ronkkinut useinkin. Eikä mitään huomautettavaa pennuista löytynyt. Sirutuksen aikaan piti jokaisen kertoa mielipide asiaan, sattuuhan se kun hehtaari-neulalla tökitään niskaan!

Jotta autoilua ei olisi ollut liian vähän, ajelimme eläinlääkäriltä Taru-Marin kanssa (kiitoksia!) ensiksi Lemmikkiasemalle ja sitten Rahulan-Rehuun ostoksille. Mukaan tarttui VIHDOIN JA VIIMEIN (kun oli saatavilla!!) broilerin siipiä ja kauloja, rustoluita ei ollut sopivan kokoisia vaan ne olivat aivan liian isoja. Ostin myös kuivattuja kanan kauloja maisteltaviksi.

Pennut saivat kotiin tultuamme ihka ekat broilerin siivet jokainen, ja hyvin näytti maistuvan jokaiselle. Pennut syö kiinteää ruokaa jo paljon (turvotettua nappulaa, nappuloita kuivana jotta saavat hampaat tekemistä, kuivaa leipää, koirille tarkoitettua jauhelihaa, lohta, piimää, viiliä, kermaviiliä ja ovatpa nuo syöneet ihan purkkiruokaakin ruuan joukossa, jotta tulee vaihtelua), mutta silti ne käyvät vielä Windyn maitobaarista ottamassa hörppyjä päivittäin. Windy tunnollisena mammana myös siivoaa yhä pentujen jälkiä! Jos me ihmise ei olla tarpeeksi nopeita, mamma siivoaa niin kakat kuin pissitkin pois, yöks!

Messarista oli kiva kerätä näytteitä mukaan pennuille, erityisesti herkkua tuntuu olevan ruotsalaiset koirien koulutusnamit (merkkiä en muista), näitä pötköjä saavat muutaman päivässä joita rouskutteleevat innolla. Mutta vielä suurempaa herkkua on Best Friendin pihvitikut, joita pennut saavat kokonsa mukaisesti n.1/4 tikkua per pentu ja se viimeinen osa menee Windylle aina :D

Laitoin heti tohtorireissun jälkeen Omakoiran kautta rekisteröinnit eteenpäin ja hetkeä myöhemmin tuli jo maksutiedot, eli nyt on pentujen tiedot laitettu rekisteröitäviksi ja jännitetään koska paperit saapuvat :)

Tässäpä pentujen nimet sitten julkisesti (A-kirjan ja teemana Australia, tästä tykkäsi muuten kovasti myös isä-Simon kasvattaja kun kerroin nimet hänelle, oli kovin otettu): Poika on Dischile´s Arafura, Sukka-tyttö Dischile´s Avalon Beach ja Kilju-(eli mustin)tyttö Dischile´s Adelaide.

Poika on alustavasti varattu, toinen tyttö on vapaana peruutuksen vuoksi ja toinen etsii sijoituskotia.