Vuodatuksen blogi toimii taas, wuhuu! Nyt pitäisi enää vaan muistella mitä kaikkea tässä välissä on ehtinyt tapahtua :O

Muistissa on ainakin että pojat oli kaupunkilaistumassa ja hoidossa Jyväskylässä viikolla 28. Alkuviikkoon mahtui tapahtumia mm.koirien tapaamisia, uintia, lenkkeilyä uudessa seurassa ja käytiinpähän esittelemässä rotuakin eräälle kiinnostuneelle.

12.7. käytiin Varkaudessa mätsärissä, sehän oli vähän kuin matkan varrella kun menin Mikkeliin porukoiden luokse :D Nikke sijoittui veteraaniluokassa sijalle 3. Uuke oli pienten aikuisten PUN4. Tapasimme turisteina paikalla pyörähtäneitä koikkereita kaksikin kappaletta, uusia tuttavuuksia molemmat :)

14.7. käytiin Pertunmaalla mätsärissä, siellä Nikelle veteraaneista PUN 2 sijoitus :) Uuken sijoituksena pienten aikuisten PUN2. Pertunmaalle tuli mätsäilemään myös Sanin pentu Tiltu, jolle tuloksena pennuista SIN3, kehäkäytös oli vähän hakusessa, mutta tämä olikin tytön eka kerta moisessa tapahtumassa joten villi ja vallaton pentu saakoot sen anteeksi ;) Kivan näköinen Tiltu olikin ja tosi hyvä luonteinen! Kiitos Kaisa kun tulitte paikalle.

14.7. Niken K-pentuset täytti 4-vuotta, onnea!! :)

15.7. vietettiin Niken kanssa speciaalipäivä kahdestaan. Eka ajeltiin katsomaan KooKoo99 ketälle agikisoja, jossa Nikke kerjäsi rapsutuksia monelta, ja leikki parin koiran kanssa, tulipa taas kertoiltua rodustakin parille kiinnostuneelle. Agikisoista kun saatiin tarpeeksi poikettiin kyläilemään Kirsin, Susanna ja koikkeri-Illusian luokse. Kaksikolla oli kivaa rallitella kerrostalon pihalla aikansa, sisällä molemmat olivat omissa oloissaan ja rauhoittuivat mukavasti. Nikke kohtasi pitkästä aikaa myös kissoja, mutta ei noteerannut niitä juurikaan. Kiitos kestityksistä Kirsille, tulemme toistekkin! :)

26.7. olin Coton de tulear yhdistyksen mätsärissä töissä, kehäsihteerinä, kuinkas muutenkaan ;) Kiva ilta ja mukavia ihmisiä. Oli mukava talkoilla vaikkakaan en cottonisti ollut.

Viikonloppu menikin sitten Mikkelin näyttelyssä lähes aamusta iltaan. Lauantaina koikkereita oli 18 Dick Ruttenin (NL) kehässä, Uukelle VAL ERI2, SA, PU4 sijoitus ja se cacib meni niin läheltä.. kun pu3 sai siirtyvän cacibin, pahus! Nova NUO ERI2, SA, PN3, VARA-SERT. Helteisessä säässä tulokset ja arvostelut oli ok, koirat ei juuri jaksaneet juosta ja siitä sakotettiin sitten myös. Uuke oli JH-lainakoirana Hanna Jäntin kanssa vanhempien sarjassa, tuomarina Maija Sylgrén ja tuloksena 3.sija, onnea! Sunnuntaina Uuke oli myös JH-lainakoirana, tällä kertaa nuorempien ryhmässä ja esittäjänä Wilhelmiina Saarijärvi, tuomarina Auli Vitikainen SM-osakilpailussa ja tuloksena 4.sija, onnea!

Sijoituskoirani Chili palautui perheen allergiatapauksen takia minulle takaisin viimeviikolla. Kauaa ei Chili meitä ehtinyt ilahduttaa kun muutti uuteen kotiinsa jo seuraavana päivänä. Samalla purin Chilin sijoitussopimuksena ja koirasta tuli kokonaan uuden omistajansa Helenan oma, näyttely ja agilitykoira, asuinpaikka muuttui Kotkaan asti, mutta se ei harmita koska hyvään kotiin pääsi, koirakavereitakin löytyy 5kpl, joten mikäs siellä on ollessa :) Tervetuloa tiimiin Helena ja harmin paikka Annelle että pikkuisesta piti luopua :( Mietin kauan tuota sijoitanko uudestaan vai myynkö, mutta kun sijoituskotia ei tullut heti vastaan mutta potentiaalinen myyntikoti löytyi, en miettinyt enempää.. Toivottavasti Devi sitten auttaa jatkamaan tätä yhdistelmää eteenpäin, siihenhän minulla on jalostusoikeus kuitenkin. Ja eihän tuota tiedä jos Chili tai vaikka Tiltu tekisikin aikanaan pentuja :)

Nyt hengähdetään hetki, puretaan kuvia kamerasta ja lisäillään tännekkin niitä jahka ehtii..