Vierailimme tänään taas Uuken kanssa kaverikoira kohteessa, joka on meille vakkaripaikka nykyään. Meitä oli 3 koirakkoa ja yksi koiraton tutustumassa toimintaan. Asukkaita oli poikkeuksellisen paljon hereillä ja aulatiloiss, kiva juttu! :) Syy tähän väenpaljouteen oli se että sinne tuli lapsia laulamaan vanhuksille, lapset ehtivät moikata koiriakin tullessaan. Kiva että vanhuksilla on ohjelmaa kunnolla :) Uuke käyttäytyi hienosti jälleen, nuuskutteli vanhuksia ja kävi ottamassa rapsutuksia vastaan, parin pyörätuoli asukkaan syliin nousi etutassujensa varassa että yletti paremmin. Hienosti ja sopuisasti kaikki 3 urosta olivat taas samoissa tiloissa ja hississäkin. Pojilla ei ole mitään ongelmaa olla keskenään. Uuke tykkää molemmista "vakkari" vierailukavereistaan ja nuuskii heitä innolla. Uuken suuri idoli taitaa olla Casanova, venäjänvinttikoira, niin tarkkaan se seuraa mitä iso kaveri tekee ja seurailee perässä ;)

Uuke on myös osoittanut pakkaspäivien aikaan hirmu hyvää sosiaalisuutta kaikkea muutakin kohtaan. Olemme lenkkeilleet tai lenkeillä törmätty englanninsetteri Oskariin, pian 7v täyttävä uros, eikä rähinöitä poikien kesken ole ollut kertaakaan. Uukella on kyllä mielettömän hyvät hermot ja se tykkää kaikista, ja kaikesta! Olen niin iloinen tälläisestä kaverista. Helppo koira pitää kaupungissa, kun ei tarvitse miettiä tuleeko toimeen jonkun kanssa vai ei!

Jännätään onko meillä huomenna tokoa vai ei, pakkaslukemat näyttää kyllä pelottavan korkeille :/

Uukella kävi viime viikolla morsian, unohtunut mainita siitäkin, noh kerrotaan nyt sitten. Valitettavasti juoksut eivät olleet ilmeisesti kunnon juoksut tai sitten oli muu syy. Edellisen viikon lopulla nartun proget oli 1,2, tulivat meille ke-to ja olivat yötä. Uuken tarkka nenä kertoi, että ei siellä mitään ole. Muutaman kerran nuuskutteli ja nuolaisikin ohimenne, mutta ei ollut mitenkään kiinnostunut ja selkään ei edes koettanut nousta. "Pariskunta" nukkui samalla sohvalla, leikkivätkin vähän keskenään, lenkkeilivät yhdessä yms. Todettiin nartun omistajan kanssa että jossain on vika ja torstaina käytiin otattamassa Jyväskylässä progetesti. Perjantaina omistaja soitteli mulle tulosta, 0,2!! Eli ei ollut juoksua ei. En usko että se noin nopeasti olisi noussut ja laskenut, koska maanantaina narttu antoi hammasta toiselle urokselle (jolla testasivat asiaa, onko juoksut kohdallaan vai ei.. :D). Oliko sitten joku välijuoksu kenties vai muuten vaan heikko juoksu? Uuken tarkka nenä kertoi ainakin oikein, ei juoksuja -> se on kaveri vaan :) Kiitos kun kävitte, oli kiva viettää aikaa teidän kanssanne. Katsotaan miten asia etenee, tuleeko toisia treffejä koskaan vai ei..