Kulunut viikko on ollut yhtä menoa ja hulinaa, ainakin siltä se on tuntunut jaloissa ja kalenterissa :D

Tiistaina reissasin koko päivän. Kävin kaverini luona pentuja katselemassa ja palluttelemassa. Toki matkaan sisältyi muutakin ohjelmaa, mutta suurinosa päivästä meni varmaankin reissatessa bussilla, junalla ja jopa taksillakin.

Keskiviikkona kävimme Taru-Marin kanssa hakemassa mätsäriä varten palkintoja kaupungilta. Illalla käytiin Taru-Marin kanssa Sailan (kennel Huiskuliina) luona katselemassa 5 viikkoisia cottonin pentuja. Pentujen isänä on äitini serkun Jippo-cottoni. Kaksi suloista ja pörröistä palleroa viiletti nurmikolla, pureskeli varpaista ja käsistä ja koettivat olla joten kuten kuvattavinakin, vilkkaita pentuja.

Torstaina olin illan Keski-Suomen Kennelkerhon mätsärissä töissä. Eka rokotusten tarkastajana ja sitten valokuvaajana, yhtä juoksentelua 5 kehän välillä, huhhuijaa! Mutta taisinpa saada lähes kaikki sijoittuneet kuvattua jopa. Kuvia tuli otettua myös muistakin koirista, tottakai.

Perjantaina ajeltiin taas Taru-Marin kanssa keskustaan, hakemaan lisää mätsäri palkintoja! Samalla reissulla noudin myös Keski-Suomen Spitzien hienot paidat painosta, kyllä nyt kelpaa edustaa kun kaikilla on samanlaiset paidat päällä. Wautsi!

Lauantaina piti mennä Äänekoskelle turistiksi, katselemaan mitteleitä ja kuvailemaan huvikseen. Keskellä viikkoa tuli suunnitelmiin muutos kun Kukkasen Liisa kyseli näyttelyyn kehätoimitsijaksi, kehiksistä tuntui olevan huutava pula. Noh, sinne sitten suuntasinkin töiden merkeissä. Menihän se päivä sitten niinkin :) Mukavaa hommaa, näki silti tuttuja, osaa ehti jututtaakin ja mikä parasta, pääsin spitzi kehään töihin eli näin mittelit sittenkin kaikesta huolimatta. Illalla suuntasin vielä lajittelemaan mätsäripalkintoja. Jälleen olin koko päivän siis reissussa.

Sunnuntaina eli tänään oli oman yhdistyksemme mätsäri eli Keski-Suomen Spitzien. Paikalla oli kivasti porukkaa ja tapahtuma onnistui mielestämme ihan hyvin. Kiitokset siispä osallistujille, tuomareille (Anu Suokas, Anita Oinasmaa-Halttunen ja Erna Halttunen) ja talkoolaisille! Kiitokset myös sponsoreille. Saimme mätsäriin kivan säänkin vaikka ennakkoon oli luvattu jopa vesisadetta, mutta toisin kävi onneksi.

Ensi viikolla meno rauhoittuu kun mätsäri on saatu nyt pidettyä, ei ole sen valmisteluja enää tehtävänä.

Tiistaina Uuke & Siru suuntaa Koirasporttiin uimaan jälleen, viimeistä kertaa muistaakseen. Keskiviikkona on lähes naapurissa mätsäri, sinne ennakkoilmoittauduin jo Uuken kanssa (säästin 2€ näin). Viikonloppuna on myös koiramaista menoa kun lauantaina on Yläkaupungin Yö tapahtumassa Kaverikoirat esillä. Uuke ei sinne pääse edustamaan kun on tauolla epilepsian takia, mutta itse menen kuvailemaan koiria. Sunnuntaina olisi uusien Kaverikoirien perehdytys jonne voisin mennä Uuken kanssa, tai sitten jos bussien aikataulut sattuisi kivasti olisi Jyväskylässä mätsärikin taas :D Täytyy pohtia kumman valitsen. Sani menee Kaverikoirien perehdytykseen Taru-Marin kanssa jos juoksut ehtii mennä ohi tai saa juoksuisena osallistua testaukseen. Jännää nähdä tulisiko Sanistakin Kaverikoira sitten :)