Lähdettiin aamusella aikaisin liikenteessä ja otettiin suunnaksi Euran ryhmis. Autossa meitä matkasi Taru-Mari & Sani, Susanna & Kirppu (Bonzers Gullan-Gaivaja, muru mitteliuros) ja Jennyn Mila-japaninpystykorva (Mahti Vahdin Ayeme), pääsin siis ekaa kertaa japsi kehään :D

Matka meni hyvin vaikka autossa oloa tuli rapiat 3,5 tuntia / suunta. Perillä oltiin hyvissä ajoin ja leiriydyttiin kehän laidalle. Kivasti oli mitteli ja japsikehät vierekkäin, joten oli helppoa seurata molempia vaikka japsit olikin huomattavan paljon myöhemmin kehässä.

Ekana kehään meni Kirppu ja hienosti menikin -> JUN ERI1 SA PU1 SERT VSP!! Kirpun eka serti, wau, onnea!

Hetken päästä kehään meni Sani ja ottaen huomioon karvattomuuden asteen oli tulos ylläri, se oli tähän asti paras! Sanille NUO ERI4! Meidän eka eri!! Wuhuu!

Noh, loppua kohden selvisi jota jo aiemmassa rodussa katseltiin, tuomari Jurate Butkiene (Liettua) olikin ERI-automaatti, jokaiselle mittelille ERI, mutta ei sentään jokaiselle antanut SA:ta..että nojoo.. Pommeissa se antoi sentään YHDEN EVA:n koiralle joka ei liikkunut mihinkään ja mv kleineissä YHDEN EVA:n myös, koiralle joka ei tainnut antaa tutkia itseään. Muuten niillekin siis kaikille ERI, huh.. Tuo mv kleini oli muuten hassu tapaus, se oli omaankin silmääni iso, tosi iso kleiniksi, mutta silti sitä ei siirretty mitteliksi jostain syystä..

Hetkellisen odottelun ja jännittelyn jälkeen pääsin Milan kanssa Paavo Mattilan kehään. Luettelosta katselin "kauhulla" että junnuissa on myös narttu jolla hienosti HeJW-10 ja JV-10 tittelit, paineita! :D Mila esiintyi mielestäni hyvin ja tosi reippaasti, seisoi nätisti ja mitkä liikkeet, wau. Tuloksena ERI2, ei huonosti, mutta ei harmittavasti SA:ta koska "hieman pyöreät silmät" ja karvasta oli jotain että tulossa tms. Mutta hei, se junnuvoittaja sai EH:n, hih, me voitettiin se sentään ;) Täytyy sanoa että tosi hienosti Mila matkusti täysin vieraassa porukassa, ei vierastanut tai muutenkaan ollut millänsäkään tilanteesta, nätisti matkusti autossa, näyttelypaikalla oli sylissäkin ja seuraili kovasti mitä tein. Huvittavaa oli että kun palautettiin Mila, ei se tahtonutkaan lähteä Jennyn matkaan ollenkaan vaan pyrki autolle ja takaisin meidän luokse :)

Kiva reissu ja tuloksetkin oli hyvät. Toivotaan että menestys jatkuisi sitten Korpilahdellakin jonne ollaan Sani myös ilmoitettu (joo, karvatonhan se on..) mutta lähden Helenan kyydissä esittämään Fintiötä joten Sani menee siinä siivellä.

Ensi viikolla on luvassa koirattomana Kaverikoira paikkaan tutustumista ja työhommia, tai jatketaan juttua projektissa "tahtoisin töihin" :D