Uuke täyttää tänään 4-vuotta, onnea rakkaalleni!! :)

Mustat makkaramme voivat hyvin ja painot nousee kohisten, pikkuinen poika painoi aamulla 317g, mustin tyttö 356g ja sukkatyttö 350g. Joten jokaiselle on tullut yli 100g syntymästä jo lisää, ikää nyt melkein 4vrk. Makkaroita siispä kirjaimellisesti :)

Windy on mainio emo, se hoitaa pentuja tunnollisesti ja tarkasti, mutta osaa jättää pennut myös nukkumaan rauhassa keskenään ja siirtyy itse laatikon ulkopuolelle nukkumaan, mutta heti vinkaisuja kuullessaan palaa katsomaan että kaikki on hyvin. Windy syö hyvin ja suostuu ulkoilemaankin ne pikaiset pissitykset mitä on pakko, emme viivy ulkona kauaa koska pakkanen ja lumi eivät tee lähes paljaalle mahalle ja tisseille hyvää. Mutta Windy on nopea tarpeillaan kävijä, se tietää että kun nopeasti tekee molemmat tarpeet pääsee juoksujalkaa sisälle :D

Uuke äänet kiinnostaa kovasti, pari kertaa se on saanut nuuskia portin takaa näytettyä pentua mutta kiinnostus on ollut sitä luokkaa että portin taakse ei ole asiaa vielä aikoihin! Nämä näytöt on tehty silloin kun Windy on ulkoillut, ettei suotta stressaa tuollaisesta.

Tiistaina suuntaamme Uuken kanssa agilityyn, onneksi porukkamme on siellä pieni ja kaikilla rokotukset kunnossa eikä Uuke pääse kontaktiin niiden kanssa, joten tautiriski on melko pieni mutta tietysti aina mahdollinen.

Pentueestamme poika on vielä vapaana, nartuista toinen on myös vapaana, toiselle etsin sijoituskotia. Katsotaan kuitenkin miten asiat etenee kunhan makkarat kasvaa ja kehittyvät.