Tänään lähti Taika eli Berganza Oulunsaloon perhe Tervosen iloksi, koirakaverina Taikaa siellä odottelee kessuneiti Tinka :)

Myöhemmin iltapäivästä muutti uuteen kotiinsa myös Toro eli Baron Rojo joka jäikin Jyväskylään ihanan lähelle Tiian ja lasten iloksi :)

Onnea elämään kaikille B-lapsosten perheille koirinensa! :)

Uuke pääsi tapaamaan tänään Taikaa ja Toroa vielä ennen ku ne lähtivät uusiin koteihinsa. Pennut ei olleet moksiskaan vieraasta koirasta, päinvastoin, niitä kiinnosti kovastikkin. Uuke sen sijaan tuttuun tapaansa nuuskaisi pennut läpi ja totesi varmaan mielessään hyvin isällisin vaistoin "nää on nyt nähty, ei oo kivoja, mennään pois" :D Ottaessani pentuja syliin Uuke teki tarkastuksen mitä ne oikeasti on, eli nuuskaus persuksista ja vähän selkäturkkia myös nuuskuttiin, pään kun käänsi näytille niin Uuke tuhahti ja lähti pois.

Näin Uuke teki Windyn pentujenkin kanssa. Pennut oli silloin pikkuisina kivoja, se kävi pentulaatikon reunalta kurkkimassa monet kerrat ja nuuskutteli aivan pikkupentuja innolla. Mutta heti kun ne riiviöt alkoivat kävellä, ne muuttui ällöttäviksi joita juostiin karkuun ja murahdettiinkin että eivät tule iholle asti. Myös kun Ada vietti meillä pari päivää Uuke kohteli sitä tosi kivasti kaikesta huolimatta. Sisällä ei noteerannut pentua juurikaan, juoksi lähinnä karkuun sohvalle ja sänkyyn ja pari kertaa pyöräytti sen selälleen ärähtäen että ei tarvitse riehua liikaa. Ulkona sitten leikitti pentua kunnolla, juoksutti ympäriinsä ja läpsi tassuilla. Hitusen oli tuota kokoeroa ja vauhdin puolesta eroa, että varovaisesti saivat leikkiä keskenään pihalla sitten.