Äiti kävi Niken kanssa perjantaina kylässä, saatiin samalla pakastimeen marjatäydennystä, mansikoita ja mustikoita niin paljon että nyt ei sitten pakastimeen muuta juuri mahdukkaan :D Käytiin shoppailemassa sunnuntain synttäreille vaatetusta ja ehdittiinpä käyttää koirat uimassakin joella. Nikke tosin ei uinut, mutta kahlaili kovasti ja Uuke sitten ui sorsien seassa innolla. Ei sitä sorsat kiinnosta, mutta siellä ne siivekkäät silti oli tunkemassa iholle. Uuke enemmän katseli että ne oli uimisen tiellä :D

Sunnuntaina vierailin Keski-Suomen Kennelkerhon kunniajäsen Eevan 80v synttäreillä Mirvan kanssa, Eeva oli kutsunut hallituksen ja toimihenkilöt juhliinsa, valitettavasti vain me kaksi päästiin edustamaan paikalle. Oli kiva lähteä juhliin joista en tuntenut ketään, en edes synttärisankaria, mutta ei tuo niin kovasti menoa haitannut :) Kiva juhlat silti, mukava oli käydä.

Erityisen mukavaa oli kun Eeva, pitkänlinjan koiraihminen ja harrastaja/kasvattaja esitteli ikivanhoja näyttelypalkintoja, kuvia ja erilaista muuta asiaan kuuluvaa. Olin haltioissani! Kaikkea uutta kivaa, vaikka siis oikeasti jopa tosi vanhaankin, mutta sellaista mitä en ollut koskaan ennen nähnyt, saatika tiennyt olleen olemassakaan. Kovasti on näyttelyissä asiat muuttuneet vuosikymmentä saatossa! Wau, mitä aarteita Eevalla olikaan kätköissä :)

Otin kuviakin juhlista, myös näistä erikoisista koiranäyttelyjutuista, mutta viime viikkoinen ukkonen hajotti tietokoneen joten en saa kuvia vielä siirrettyä näytille.