Viime viikonloppu kului perjantaista alkaen jo Paviljongissa valmistellen Jyväskylän kansainvälistä koiranäyttelyä.
Perjantaina pystytettiin Planet Petin eli pääsponsorin ständi Kennelkerhon väen kanssa sekä auteltiin muissakin talkoo hommissa.

Lauantaina aikainen herätys ja vietin aikaa rokotusten tarkastajana. Paula tuli Novan ja Uuken kanssa Mikkelistä näyttelyyn joten majoitin poitsun tarkastuspisteelle viereeni kevythäkissä.
Koikkereita oli ilmoitettuna Jo Schepersin kehään 16 kpl. Valiouroksia oli 3 kpl joista Uuke VAL ERI3 (ekaa kertaa sanottiin mm.että silmistä näkyy liikaa valkoista!, häntä oli nyt hyvä ja siitä maininta että iloinen häntä mutta se oli oikein kannettu silti, myös ekaa kertaa koirasta löytyi virheeksi laskettuna liian raskas pää! :O Jänniä uusia puolia löytyy kun ikää tulee..).
Nova kisasi ainokaisena narttuna nuorissa ja tuloksena huikeasti NUO ERI1, SA, PN1, SERT, CACIB ja VSP. Roppi oli komea veteraani-Kelmi, onnea! Nyt on Novan cacib-tili siis auki ja ulkomaat here we come! :D

Uuke kävi junior handlerissa lainakoirana mutta tulosta ei tällä kertaa tullut vaikka poitsu esiintyikin kivasti Ida-Lotan kanssa.

Sunnuntaina tarkoitus oli taas tarkastella rokotuksia ja käydä mitteli kehällä esittämässä Toro sekä katsomassa Tiltun debyytti. Mutta aina ei kaikki mene kuin Strömsössä.. Hiukan ennen puolta kymmentä sain tiedon että joudun kehätoimitsijaksi tuuraamaan sairastapauksen takia. Pieni paniikki meinasi syntyä kun piti ehtiä saada Toro näyttelypaikalle, etsiä sille esittäjä yms. Kiitos Teijalle kun esitit poitsun! Tuloksena NUO EH, arvostelu oli muuten kiva mutta uusi tilanne ja halliolosuhteet jännitti Toroa hiukan ja oli vähän ujoa poikaa. Ei siis mitään sellaista arvostelussa mitä aika ei korjaisi ;)
Ennen Toron kehää oli Tiltu tehnyt hienon esiintymisen ekaa kertaa näyttelyissä tuloksella ROP-PENTU :) Onnea ja kiitokset Kaisalle. Harmi etten nähnyt teitä kehässä, toiste sitten..
Hienosti alku häslingistä selvittyäni meni kehä pyörittävänä toimitsijana. Meillä oli kehässä paljon koiria, harjoitus toimitsija ja harjoitus arvostelija, että säpinää piisasi.
Harmitti etten ehtinyt katsomaan Kaverikoirien palkitsemista, sillä olisin tahtonut nähdä miten tutut saavat mitalinsa, erityisesti Taru-Mari ja Severi-koikkeri. Onneksi sentään ehdittiin edes syömään, niin tiukille meni aikataulut että meinasi ruuatkin jo lähteä pöydistä pois :O

Paula ajeli tänään taas Jyväskylään, tällä kertaa agilityn merkeissä ja Jatin hallille. Novalla oli kolme starttia ja huikean hienosti ne menikin! Ekalta radalta 5 virhe harmillisesta ohjaajan mokasta kun eka törmäili koiraansa ja sitten "veti" koiruuden keinulta alas kesken kaiken. ihanneaika alittui 4,29 sekunnilla ja tällä tuloksella VOITTO. B rata oli hyppyrata ja tämä menikin vielä paremmin, tuloksena NOLLA (-11,66s) ja VOITTO sekä LUVA. C rata oli taas agirata ja kinkkisen oloinen mutta Novapa näytti miten herneet on päässä kohdallaan ja vetäisi NOLLAN (-12,67s) jolla irtosi taas VOITTO ja LUVA, wautsi! Onnea Paulalle! Nyt eikun lisää kisoja katselemaan.

Täytyy sanoa että aikamoinen tyttönen Nova on, nuoresta iästään huolimatta on täyttänyt ne odotukset jotka sille asetettiin pentuna jo näyttelyiden ja agilityn saralla. Todella upeasti Ninni valitsi meille Paulan kanssa pennun. Toivon kovasti että Nova olisi koikkerikasvatukseni kantanarttu aikanaan, tälläisellä koiralla olisi hienoa aloittaa rodun kasvatus! :) Eikä ne meriitit, koira on terve ja pääkoppakin kunnossa, jes!

D-pentuset meillä kotona voivat paksusti, huomenna tulee 4 viikkoa täyteen ja otetaan uusia poseerauskuvia, jotka laittelen esille sitten myös. Varattavissa olisi vielä 3 urosta.

Voisin jo nyt vihjaista uteliaiden kiusaksi, uusi vuosi tuo uudet kujeet, monessakin mielessä. Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa.. Odotan innolla ja toiveekkaana ;)