Lauantaina 12.5. olimme Uuken, Paulan ja Novan kanssa Virossa, Türissä, metsästyskoirien erkkarissa. Koikkereita oli 3kpl ja tuomarimuutoskin koetteli rotua, entisen venäläisen sijaan tuomarina oli Raija Tammelin. Sateinen ja tuulinen sää ei haitannut kun tulokset oli niin huiput! :D Uuke VAL ERI1, PU1, SERT, ROP -> EE MVA!! Nova JUN ERI1, PN2, JUN-SERT, ROP-JUN. Parikisassa nämä huligaanit ekaa kertaa ja tuloksena ROP & BIS-3-PARI :)

Uuke poseerasi virolaiselle lehtimiehelle Türissä :)

Nyt kun kuvien linkittelyyn pääsin käsiksi, tässä pari otos Viron matkalta :D Pahoittelut kuva tulvaa tässä postauksessa.. hih..

Matkalaiset hotellissa

Off topic kuva, kerrankin, mutta mun iltapala jogurtti, miksei tälläisiä hienouksia ole Suomessa myynnissä?? Nuo rakeet oli tosi hyviä, harmi että ostin vain yhden purkin..

Misseilyä jatkettiin kotimaan kamaralla helatorstaina Mikkelin ryhmiksessä, 8 koikkeria ja tuomarina Jaana Hartus. Uuke VAL ERI2, SA, PU2 ja Nova JUN ERI2, SA, PN3, VARA-SERT :) Viisi koikkeri sai vain sa:n joten hienosti meni! :)

Näyttelyn jälkeen suunnattiin löytöeläintalon mätsäriin jossa Nikke pääsi seniorikehään :) Nikke turisteerasi Mikkelin näyttelyssä jo aiemmin, joten kovasti ohjelmaa siis tiedossa ;) Mätsärissä Nikelle sijoitus 3(/5) senioreissa, vähän kuumuus vaivasi mutta seisominen sentään nyt onnistui hyvin eikä pelleillyt kuten viimeiksi.. Ai mikä veteraani, ajatteli Nikke viimeiksi ja esitti pelletemppuja kehässä :D

Kolmikko Mikkelin näyttelyssä :)